Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei

Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei

Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei
Sursa foto: Foto: GSP
08 Sep 2016   •   23:35

Laurențiu Reghecampf s-a declarat încântat de victoria împotriva Botoșaniului, dar și de faptul că cei patru debutanți din echipa sa au făcut un meci bun, scrie Digi Sport.

”O calificare meritată, normal. S-a văzut diferența dintre noi și ei. Cred că victoria e normală. Foarte bine s-au mișcat noii veniți. Mai ales că am avut puțin timp la dispoziție cu ei.

Mă bucur că au debutat cu victorie, asta e cel mai important. Ei nu vor juca în grupele Europa League, deci probabil o să-i vedeți mai mult în campionat, în cupe, avem timp să-i pregătim.

Dennis Man? Aveți răbdare, e încă un copil, un junior. Pe noi ne interesează, pe lângă jucătorii tineri, să ne câștigăm și meciurile”, a spus Reghe.

Jakolis, Moke, Dennis Man și Stăncioiu au fost titulari, toți cei patru fiind transferați în ultima săptămână.

Duminică, Steaua dă piept cu campioana Astra, în campionat. Cu toate acestea, Reghe spune că nu și-a menajat titularii de teama meciului cu Astra, ci a decis să dea minute noilor veniți.

„Nu am menajat, am băgat jucătorii care au fost cel mai bine pregătiți, având în vedere și adversarul. Trebuia să le dăm șanse și celorlalți jucători să joace”, a mai spus Reghe.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua Cupa Ligii
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close