Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei: Jocul nostru s-a dereglat

Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei: Jocul nostru s-a dereglat

Laurențiu Reghecampf, declarații suprinzătoare după victoria Stelei: Jocul nostru s-a dereglat
17 Dec 2016   •   23:12

Steaua a învins pe ACS Poli Timişoara, scor 1-0. Roș-albaștrii revin pe primul loc, depășind-o cu un punct pe Viitorul, care va juca luni cu FC Botoșani, notează Dolce Sport.

"Sunt mulțumit de rezultat. Am avut o primă repriză bună, cu multe ocazii. În repriza a doua a ieșit Pintilii și jocul nostru s-a dereglat puțin. Popa a marcat un gol frumos. I-am cerut de fiecare dată să intre mai mult în centru când e mingea în stânga, să poată primi.

Ne-am gândit să folosim jucătorii mai cu experiență pentru că avem o perioadă mai grea. Boldrin nu știe să joace atacant, e normal.

Trebuie să pregătim bine meciul cu Dinamo din Cupa Ligii. La anul vom fi mult mai puternici, dar trebuie să obținem un rezultat bun.

Nu e o situație grea, e un proces pe care trebuie să-l parcurgem. Au fost multe schimbări la echipă, n-am avut timp să ne antrenăm pentru că am avut multe meciuri. E bine, suntem pe primul loc"
, a declarat Reghecampf.

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua Liga I
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close