Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf: Nu e nicio ruptură între mine și echipă

Laurențiu Reghecampf: Nu e nicio ruptură între mine și echipă

Laurențiu Reghecampf: Nu e nicio ruptură între mine și echipă
01 Mar 2017   •   23:18

Antrenorul Stelei Laurențiu Reghecampf e convins că poate redresa echipa, chiar și după dezastrul suferit de roș-albaștri în fața lui Dinamo, scrie Dolce Sport.

"Le am zis jucatorilor ca nu ma intereseaza rezultatul, le-am zis ca vreau sa joace fotbal, sa paseze, sa intre pe teren si sa faca un meci foarte bun. Acesta a fost mesajul meu inainte de meci.

Trebuie sa fim mai atenti in aparare, primim foarte usor gol. Lasam multe spatii adversarului si e usor sa ajunga in fata portii. Trebuie sa fim mai agresivi.

Intre mine si echipa nu e nicio ruptura. O sa vedeti ca in momentele grele o sa strangem randurile, sa avem puterea necesara sa intram in play-off asa cum trebuie si sa ne castigam meciurile.

Eu cred ca Alibec s-a schimbat foarte mult. A alergat, s-a zbatut... Cred ca e singurul jucator pe care am putea sa-l scoatem azi in evidenta. Isi doreste foarte mult, lucru pe care eu il astept de la toti jucatorii. Intr-adevar, e greu tricoul Stelei, dar trebuie sa transpiri putin, trebuie sa alergi, sa pui inima pe teren. Nu se vede, iar jucatorii trebuie sa inteleaga, cand intri pe teren sa dea dovada de aceste lucruri", a declarat Reghecampf la Dolce Sport.

"Aceasta agresivitate am intalnit-o si cand era Andone antrenor. In acest moment, Dinamo la acest capitol e peste noi. Sunt foarte agresivi, stau foarte bine in teren. Sunt concentrati, isi doresc mult sa castige, probabil si publicul ii ajuta foarte mult. La fiecare partida cu Steaua au o galerie frumoasa si asta ii ajuta foarte mult", a adăugat Reghecampf.

FC Dinamo București s-a calificat în finala Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe marea rivală FC Steaua București cu scorul de 3-1 (1-0), miercuri seara, pe Arena Națională din Capitală, într-un meci din manșa a doua a semifinalelor competiției.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close