Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf: Nu mă gândesc la demisie, nu am pierdut niciun meci în 2017

Laurențiu Reghecampf: Nu mă gândesc la demisie, nu am pierdut niciun meci în 2017

Laurențiu Reghecampf: Nu mă gândesc la demisie, nu am pierdut niciun meci în 2017
11 Mar 2017   •   14:35

Antrenorul echipei de fotbal Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în anul 2017 nu a pierdut niciun meci şi, în consecinţă, nu se gândeşte la demisie, el negând faptul că traversează o perioadă grea la gruparea roş-albastră.

"Eu nu văd lucrurile aşa de negativ, în 2017 nu am pierdut niciun meci. Am pierdut însă puncte pe greşeli foarte mari de arbitraj. Eu nu am de ce să mă gândesc la demisie. Trecem printr-un moment greu, dar pe mine mă interesează foarte mult să ne îndeplinim obiectivul şi cred că avem şanse să facem acest lucru. Dar vreau să se oprească toată această idee cu perioada grea. Eu nu am nicio perioadă grea. Întotdeauna sunt momente tensionate la Steaua. Şi când aveam victorii pe linie tot aceeaşi tensiune exista pentru că oamenii îşi doresc din ce în ce mai mult. Eu sunt obişnuit cu acest lucru. Nu este uşor să antrenezi o echipă precum Steaua. Pentru noi nu e o perioadă tensionată, pentru noi e important obiectivul. Eu sunt cel care face totul la echipă. Faptul că vorbesc cu Gigi Becali e altceva. Nu există o atmosferă proastă nici la nivelul echipei şi nici la nivelul conducerii", a spus el.

Reghecampf a menţionat că aşa cum se spune că Steaua are un lot foarte valoros, ar trebui să se spună şi că "antrenorul Stelei este foarte valoros". "În mintea tuturor Steaua este echipa cea mai slab cotată. Şi eu ştiu asta. Că ies anumiţi oameni la TV şi spun că lotul Stelei este foarte valoros e alta... păi vreau să vă spun că şi antrenorul Stelei este foarte valoros, putem să luăm rezultatele. Dar pe mine nu mă interesează, fiecare poate să declare ce doreşte. Aşa cum Astra a câştigat 8 meciuri la rând, este posibil ca şi noi să câştigăm 4-5 meciuri la rând. Dar nu trebuie să ne grăbim, va fi un play-off foarte dificil. Eu sunt setat, ştiu ce avem de făcut în continuare. Nu are rost să mai vorbesc despre sistemul de joc, despre jucători... ăsta este lotul, nu avem niciun alibi, trebuie să ne concentrăm şi să câştigăm", a menţionat tehnicianul.

El este de părere că litigiul dintre FC Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei Steaua nu ajută niciuna dintre părţi. "Pentru mine există o singură luptă, să câştigăm campionatul. Ceea ce se întâmplă pe lângă nu mă interesează. Într-adevăr, acest scandal cu CSA nu a ajutat pe nimeni şi nu o să îi ajute nici pe ei. Fanii şi-au dat seama că nimeni nu a avut ceva de câştigat. Până la urmă aceste lucruri se vor aşeza într-un fel sau altul", a adăugat Reghecampf.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf steaua fotbal
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close