Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Laurențiu Reghecampf și-a distrus jucătorii. Ce s-a întâmplat cu fotbaliștii de la Steaua

Laurențiu Reghecampf și-a distrus jucătorii. Ce s-a întâmplat cu fotbaliștii de la Steaua

Laurențiu Reghecampf și-a distrus jucătorii. Ce s-a întâmplat cu fotbaliștii de la Steaua
16 Dec 2016   •   09:15

În urmă cu două luni și jumătate, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și-a dus echipa într-un cantonament în Antalya. Jucătorii povestesc că acolo au trecut printr-un calvar de nedescris din punct de vedere fizic, titrează GSP.

Steaua se prăbușește cu fiecare meci pe care îl dispută. De miercuri seara, echipa roș-albastră a părăsit și Cupa României, în urma unei eliminări rușinoase în faţa divizionarei secunde CS Mioveni.

Rezultatul nu e însă unul întâmplător, ci confirmă forma execrabilă pe care Steaua o traversează de ceva timp. Mai precis de 2 luni!

Ce s-a întâmplat înainte de jocurile din aceste ultime 8-9 săptămâni?Un eveniment despre care Gazeta Sporturilor a
mai scris, dar ziarul a intrat în posesia unor noi informaţii.

La începutul lunii octombrie, când campionatul a fost întrerupt
două săptămâni pentru ca naţionala să dispute meciurile cu Armenia și Kazahstan, Reghecampf a decis, oarecum surprinzător, să plece cu echipa într- un cantonament. A ales Antalya, unde a stat cu jucătorii între 5 și 14 ale lunii respective.

Din dezvăluirile jucătorilor, stagiul a fost unul de o duritate extremă și s-a axat aproape exclusiv pe pregătire fizică și exerciţii de forţă: cu haltera sau cu “săniuţele” în spate, plus deja obișnuitul TRX.

×
Subiecte în articol: steaua Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close