Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Legea care schimbă fotbalul românesc. 300 de jucători pot părăsi astăzi cluburile

Legea care schimbă fotbalul românesc. 300 de jucători pot părăsi astăzi cluburile

Legea care schimbă fotbalul românesc. 300 de jucători pot părăsi astăzi cluburile
25 Apr 2016   •   13:38

Presedintele AFAN (Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori)Emilian Hulubei, a anunțat că începând de astăzi orice jucător de la echipele din România aflate în insolvență poate pleca gratis. 

"De astăzi, luni, 25 aprilie, orice jucător legitimat la un club în insolvență și care e neplătit de mai mult de 90 de zile poate depune cerere să fie declarat liber și pleacă gratis oriunde dorește. În această situație pot fi 300 de jucători. În total, în primele două ligi sunt 14 cluburi în insolvență. Cred că doar unul sau două reușesc până la final să depășească această situație, restul vor da faliment!

Legea insolvenței e un mare câștig pentru jucători. Sunt mulți care au de primit mulți bani din trecut. Spre exemplu, Lukanovici mă sună și acum și mă întreabă de ce nu primește banii de la Rapid din 2014, vreo 8.000 de euro.

În cazul falimentului, jucătorii nu vor mai avea cum să fie plătiți, după părerea mea. Rapid are viață grea. Dacă nu promovează, cred că pe Rapid o paste falimentul", a spus Hulubei.

Sursa: GSP

×
Subiecte în articol: jucatori restante faliment Liga I
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close