x close

Liga 1 s-ar relua în 5 iunie. Anunțul făcut de LPF

13 Apr 2020   •   21:28
Liga 1 s-ar relua în 5 iunie. Anunțul făcut de LPF Facebook/ Premier League

Sezonul Ligii 1 de fotbal s-ar relua pe 5 aprilie. Anunțul a fost făcut de Liga Profesionistă de Fotbal.  În plus, s-a prelungit cu o lună perioada în care cluburilor pot depune actele pentru obţinerea licenţei.

Liga Profesionistă de Fotbal a organizat luni, 13 aprilie, o videoconferinţă cu reprezentanţii celor 14 cluburi din Liga 1, în cadrul căreia s-a discutat şi despre data la care s-ar putea relua campionatul. Potrivit comunicatului emis pe site-ul lpf.ro, echipele din Liga 1 s-ar putea întâlni din nou începând cu 5 iunie.

„În primul rând, s-a luat în calcul scenariul reluării meciurilor în Liga 1, începând cu data de 5 iunie, oferind echipelor trei săptămâni de pregătire în prealabil, din data de 16 mai, odată cu expirarea celei de a doua stări de urgenţă, decretată în ţara noastră, obiectivul principal fiind disputarea tuturor meciurilor din ediţia 2019/2020 a campionatului"”, se arată într-un comunicat al LPF.

În plus, în comunicatul emis de LPF este notat şi că s-a extins cu încă o lună perioada pentru depunerea documentelor în vederea obţinerii licenţei.

De asemenea, LPF a scris şi despre contractele jucătorilor care expiră la finalul sezonului.

„Nu în ultimul rând, s-a căzut de acord, între cluburile din Liga 1 şi sindicatul jucătorilor profesionişti, AFAN, de a înainta către FRF un pachet de măsuri şi propuneri de modificări regulamentare, care să permită cluburilor membre ale LPF şi FRF să poată prelungi contractele jucătorilor până la finalizarea ediţiei de campionat actuale, în această situaţie aflându-se 36% din jucătorii profesionişti legitimaţi la cluburile membre LPF", se mai ar

Sursă: Mediafax

Citeşte mai multe despre:

LPF
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati