Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I ar putea avea doar 14 echipe din sezonul viitor

Liga I ar putea avea doar 14 echipe din sezonul viitor

Liga I ar putea avea doar 14 echipe din sezonul viitor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    04 Ian 2013   •   16:47

Cluburile de fotbal din România au tot mai multe probleme, în special din punct de vedere financiar, iar dacă acestea vor continua, nu este exclus ca Liga I să aibă doar 14 echipe din sezonul viitor.

Informaţia a fost dezvăluită de Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste, acesta spunând că forul pe care-l conduce este pregătit să facă trecerea la noul sistem.

„Dacă situaţia va fi gravă, noi suntem pregătiţi să trecem încă din sezonul următor la un campionat cu 14 echipe. Ne-am făcut toate calculele şi sunt convins că un astfel de sistem, cu play-off, va fi mai atractiv, atât pentru spectatori, cât şi pentru televiziuni”, a precizat Dragomir, conform Gazetei Sporturilor.

Şeful LPF a adăugat că beneficiază deja de sprijinul preşedinţilor din Liga I în această problemă: „Am acordul tuturor preşedinţilor de club, nici unul nu s-a opus. Să vedem însă ce va fi la vară”.

Ultima oară când prima divizie a aliniat doar 14 echipe la start s-a întâmplat în sezonul 1967/68, la finalul căruia Steaua a cucerit titlul, iar Steagul Roşu, actuala FC Braşov, a fost singura retrogradată.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close