Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. Astra câştigă şi se apropie la 3 puncte de Steaua. Victorie controversată pentru Dinamo

LIGA I. Astra câştigă şi se apropie la 3 puncte de Steaua. Victorie controversată pentru Dinamo

LIGA I. Astra câştigă şi se apropie la 3 puncte de Steaua. Victorie controversată pentru Dinamo
de M.T.    |    04 Noi 2013   •   09:38

Astra Giurgiu a revenit după ce a fost condusă pe teren propriu de Gaz Metan Mediaş, impunându-se cu 3-1 şi apropiindu-se la 3 puncte de liderul Ligii I, Steaua.

Medieşenii au deschis scorul prin Bud, în minutul 12, dar Astra a întors rezultatul până la pauză, graţie reuşitelor lui Yazalde (14) şi Budescu (35).

Gazdele şi-au securizat victoria cu 12 minute înainte de final, când Enache a făcut 3-1, iar echipa antrenată de Daniel Isăilă a urcat pentru moment pe locul 2, apropiindu-se la 3 puncte de Steaua, care a reuşit doar o remiză la Braşov, scor 1-1, împotriva celor de la Corona.

În Ştefan cel Mare, Dinamo a ajuns la al treilea succes consecutiv, după ce a învins cu 2-1 pe FC Braşov.

Thicot (45) şi Lazăr (55) au marcat golurile prin care alb-roşii şi-au asigurat un avantaj ce părea liniştitor, dar braşovenii au redus din diferenţă cu un sfert de oră înainte de final, prin Aganovic, care a transformat un penalty.

Oaspeţii ar fi putut chiar să plece cu un punct de la Bucureşti, dacă arbitrul Cristi Balaj ar fi dictat lovitură de la 11 metri în minutul 87, la un duel în careul dinamovist dintre Grecu şi Dias.

În acelaşi timp, în minutul 56, asistenul Vladimir Urzică a semnalizat eronat offside la o fază în care Ţucudean scăpase singur spre poarta braşovenilor.

În urma acestui eşec, al patrulea consecutiv, antrenorul celor de la FC Braşov, Alexandru Pelici, ar putea să-şi prezinte demisia.

„Plecăm fără puncte, deşi am venit cu speranţe aici. Îmi păstrez declaraţia pe care am dat-o, luni voi avea o discuţie cu preşedintele şi vom vedea ce va fi de făcut. Braşovul are nevoie de puncte, nu de reconstrucţii, sper ca antrenorul care va veni după mine va reuşi să scoată Braşovul de acolo, nu e locul pe care îl merită. Am făcut un pact cu jucătorii înaintea acestui meci, mi-au cerut să rămân şi am spus că vom încerca să scoatem punct sau puncte de la Dinamo, dar nu am reuşit”, a declarat Pelici.

Într-un alt meci disputat duminică, la Chiajna, Concordia şi CFR Cluj au încheiat la egalitate, scor 0-0.

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close