Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: CFR Cluj a remizat cu Rapid şi rămâne fără victorie în 2013

Liga I: CFR Cluj a remizat cu Rapid şi rămâne fără victorie în 2013

Liga I: CFR Cluj a remizat cu Rapid şi rămâne fără victorie în 2013
de M.T.    |    19 Mar 2013   •   09:28

Campioana CFR Cluj îşi continuă parcursul dezamăgitor din 2013, formaţia din Gruia rămânând fără victorie în 2013, după ce a terminat la egalitate pe teren propriu cu Rapid, scor 0-0, în ultimul meci din etapa a 23-a a Ligii I.

În cele patru etape disputate în partea a doua a sezonului, clujenii au obţinut doar trei remize, marcând un singur gol, împotriva celor de la CSMS Iaşi, fiind de asemenea eliminaţi în 16-imile de finală ale Europa League de Inter Milano, 0-2 şi 0-3.

Cu 35 de puncte, echipa antrenată de Paolo Sergio ocupă poziţia a şaptea în clasament. CFR păstrează însă şanse de a se califica în viitoarea ediţie a cupelor europene, dacă va reuşi să câştige Cupa României, competiţie în care este calificată în semifinale şi unde va întâlni pe Astra Giurgiu, locul 2 în Liga I.

„Nu sunt mulţumit deloc cu acest egal. Îmi asum întreaga responsabilitate. Este clar că, de când am venit eu, am făcut cel mai slab meci”, a declarat tehnicianul campioanei la finalul întâlnirii.

În ciuda rezultatelor slabe din ultima perioadă, postul antrenorului portughez nu este pus în pericol. În schimb, patronul Arpad Paszkany ameninţă că mai mulţi jucători vor pleca la finalul sezonului.

„Mediocru e un cuvânt blând pentru meciul pe care l-am văzut. A fost cel mai prost meci posibil, de foarte mult timp încoace. Vom încerca să strângem cât mai multe puncte şi vom trage o linie la finalul sezonului, să vedem cine merită şi cine nu să continue la CFR. E greu să joci în şase oameni contra 11. Dacă patru sau cinci nu fac nimic sau fac numai în detrimentul echipei, pentru ceilalţi e foarte greu să câştige”, a spus Paszkany la Digi Sport.

În celălalt meci din Liga I disputat luni, FC Braşov a încheiat la egalitate cu U Cluj, scor 0-0, pe teren propriu, rezultat care le permite clujenilor să se menţine pe locul 14, ultimul care asigură supravieţuirea.


×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close