Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I, etapa a 2-a: Mediaş ? ?U? Craiova 2-1. S-au înecat cu Gaz Metan

Liga I, etapa a 2-a: Mediaş ? ?U? Craiova 2-1. S-au înecat cu Gaz Metan

Liga I, etapa a 2-a: Mediaş ? ?U? Craiova 2-1. S-au înecat cu Gaz Metan
07 Aug 2009   •   20:11

După 0-0 pe teren propriu, în prima etapă, cu Dinamo Bucureşti, Universitatea Craiova se vede nevoită să mai aştepte pentru prima victorie în acest sezon al Ligii I. Gaz Metan Mediaş, o echipă rămasă în Liga I prin prisma retrogradării formaţiei FC Argeş, le-a dat craiovenilor o replică total neaşteptată, învingând cu 2-1, deşi intraseră cu un handicap de un gol la pauză.

Gazdele au dominat copios prima jumătate de oră a partidei. Pe un teren greu, îmbibat cu apă, Bud a fost ghinionistul de serviciu în prima repriză. În minutul 12 a ratat singur cu portarul, un minut mai târziu l-a luat iar la ţintă pe Silviu Lung jr, în minutul 18 a ratat din câţiva metri, şutând peste poartă, iar în minutul 28 a nimerit transversala cu un şut de la 30 de metri.

Din minutul 30, Universitatea a început să respire şi, după două ocazii ratate, Florin Costea a reuşit să deschidă scorul. Golul avea să vină chiar înainte de pauză, după un şut înşelător din interiorul careului, şi părea că le va turna plumb în ghete medieşenilor.

Nu trecuseră însă nici cinci minute din repriza secundă şi Paul Pârvulescu a scuturat şi el bara porţii lui Lung cu un şut de la 30 de metri. Jocul mergea bine pentru Gaz Metan, mai puţin pe tabela de marcaj. Lucrurile s-au schimbat şi acolo după minutul 70, când Eric şi Kubala au întors rezultatul. În minutul 73, Eric a înscris cu un şut excelent plasat, din afara careului, iar trei minute mai târziu Kubala a pătruns în careu şi a şutat de lângă Dorel Stoica în poarta lui Lung jr.

Pe final, ?U? a încercat să obţină cel puţin un egal, însă gazdele au avut cele mai mari ocazii, în urma unor contraatacuri tăioase. Meciul s-a încheiat cu o nouă ratare monumentală a lui Cristian Bud, care nu a ajuns la o minge în faţa porţii. Având în vedere că în prima etapă Gaz Metan nu a evoluat, meciul cu FC Vaslui fiind amânat pentru 12 august, putem spune că medieşenii au debutat cu dreptul în noul sezon.

Au evoluat echipele:

Gaz Metan Mediaş: 82. Vâtcă - 25. Z. Markovici, 15. Hoban, 44. Kratochvil, 23. Marovici (77. Silvăşan '62) - 5. A. Munteanu, 27. Eric (8. Buzean '81), 21. Todea , 7. Kubala, 22. Pârvulescu (17. Dudiţă '62) - 99. Bud. Antrenor: Cristian Pustai.

Universitatea Craiova: 21. Lung Jr. - 18. Dănănae, 7. V. Găman, 6. D. Stoica, 27. Rose (2. Bărboianu '64) - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 8. Şoavă - 9. M. Costea (77. Wobay '80), 17. Baird (20. Dina '70), 10. Fl. Costea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close