Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. FC Braşov învinge CSMS Iaşi în primul meci al etapei a 10-a şi urcă pe locul 8

LIGA I. FC Braşov învinge CSMS Iaşi în primul meci al etapei a 10-a şi urcă pe locul 8

LIGA I. FC Braşov învinge CSMS Iaşi în primul meci al etapei a 10-a şi urcă pe locul 8
de M.T.    |    03 Oct 2014   •   20:50

FC Braşov a învins cu 2-0 pe teren propriu pe CSMS Iaşi, în primul meci al etapei a 10-a din Liga I, şi a urcat pe locul 8 în clasament.

De cealaltă parte, echipa pregătită de Ionuţ Chirilă este singura care nu a câştigat vreun meci în actuala ediţie de campionat şi rămâne pe ultima poziţie.

Braşovenii au deschis scorul în minutul 3, prin Machado, care a reluat cu capul în poartă centrarea din corner a lui Aganovic.

Gazdele şi-au dublat avantajul în prelungirile partidei, când Constantinescu a marcat din 6 metri, după o acţiune frumoasă pe partea stângă a lui Enceanu.

După un început de campionat slab, doar două puncte acumulate în primele patru etape, braşovenii au reuşit să-şi revină şi au urcat în prima jumătate a ierarhiei din Liga I, cu 13 puncte.

„Am reuşit să facem un joc intens, cu ruperi de ritm. Am ratat ocazii multe astăzi, dar sperăm ca pe viitor să remediem aceste neajunsuri. Sunt bucuros că aceste trei puncte au venit pe fondul unui joc bun”, a declarat tehnicianul gazdelor, Adrian Szabo.

În schimb, ieşenii au suferit al treilea eşec consecutiv şi lupta pentru supravieţuire în prima ligă se anunţă a fi o adevărată misiune imposibilă pentru gruparea din Moldova.

„Ne lipseşte experienţa Ligii I. Ne-au lipsit opt jucători importanţi şi era greu să facem o partidă aşa cum ne doream. Ne-am ridicat la nivelul adversarului, dar era foarte greu să facem faţă. Golul primit în debutul jocului a schimbat istoria meciului, dar şi noi am avut câteva ocazii de gol”, a spus Ionuţ Chirilă, la finalul partidei.

×
Subiecte în articol: Liga I FC Brasov CSMS Iasi
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close