Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. Petrolul rămâne în lupta pentru titlu, după victoria din deplasare cu Pandurii Tg. Jiu

LIGA I. Petrolul rămâne în lupta pentru titlu, după victoria din deplasare cu Pandurii Tg. Jiu

LIGA I. Petrolul rămâne în lupta pentru titlu, după victoria din deplasare cu Pandurii Tg. Jiu
de M.T.    |    20 Dec 2013   •   09:37

Petrolul Ploieşti rămâne în lupta pentru titlu în Liga I, după ce a reuşit să câştige cu scorul de 1-0 meciul disputat în deplasare cu Pandurii Tg. Jiu.

În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Cosmin Contra a revenit pe poziţia a doua a clasamentului, la un singur punct în spatele liderului Astra Giurgiu, care mai are însă de jucat restanţa cu Steaua, programată sâmbătă.

Pe o ceaţă care a făcut ca vizibilitatea să fie minimă, prahovenii au marcat unicul gol al întâlnirii în minutul 52, atunci când Hamza a trimis mingea în poartă din 5 metri.

La finalul meciului, antrenorul învingătorilor, Cosmin Contra, a criticat dur condiţiile în care s-a desfăşurat partida.

„Pot să îmi felicit jucătorii, pentru că azi, de fapt, nu am jucat fotbal. Ceea ce se întâmplă în România mă fascinează: degeaba avem terenuri cu încălzire, că nu dăm drumul la încălzire. Este imposibil să joci fotbal pe un asemenea teren. Este o ruşine ce se întâmplă. Îi felicit pe băieţii mei pentru dăruire, atitudine, dar să ai încălzire şi să nu îi dai drumul, asta e de domeniul fantasticului. Pierdem jucători pe care îi plătim cu zeci de mii de euro pentru că jucăm în asemenea condiţii. Eu mă mir cum au jucat cei de la Pandurii etapa trecută, la Braşov, pe un teren îngheţat. Jucăm fotbal sau jucăm hochei?”, a spus fostul internaţional.

Tot joi s-au mai disputat alte trei meciuri din Liga I. La Botoşani, echipa gazdă şi Gaz Metan Mediaş au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-o partidă marcată de accidentarea groaznică suferită de Dan Roman, fractură de peroneu, care îl va ţine pe jucătorul medieşenilor în afara terenului aproximativ un an.

Roman a fost chiar autorul primului gol al întâlnirii, înainte ca gazdele să întoarcă rezultatul prin dubla lui Fulop înainte de pauză. În repriza a doua, Muth a marcat pentru Gaz Metan şi a stabilit scorul final.

Perioada bună a Universităţii Cluj a fost confirmată prin victoria de pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, scor 1-0. Echipa lui Mihai Teja a obţinut cele trei puncte datorită unui gol înscris în minutele de prelungire de Lemnaru.

Într-o altă partidă, Săgeata Năvodari şi FC Braşov au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Rezultate Liga I, etapa a 19-a


Corona - Ceahlăul 1-0 (Dâlbea 21)
Viitorul - Concordia 1-1 (Axente 6 / Welington 29)
FC Vaslui - Dinamo 1-1 (Antal 44 / Ţucudean 76)
ACS Poli - CFR Cluj 1-0 (Boldea 76)
Steaua - Astra 3-1 (Popa 16, Gardoş 75, Piovaccari 82 / Budescu 50)
FC Botoşani - Gaz Metan 2-2 (Fulop 13, 36 / Roman 5, Muth 66)
Săgeata - FC Braşov 0-0
U Cluj - Oţelul 1-0 (Lemnaru 90+2)
Pandurii - Petrolul 0-1 (Hamza 52)

Clasament Liga I:
Astra 41p (18j), 2.Petrolul 40p, 3.Steaua 38p (16j), 4.Pandurii 34p, 5.Dinamo 32p... 15.FC Braşov 16p, 16.U Cluj 16p (18j), 17.Viitorul 15p (18j), 18.Corona 10p.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close