Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: Steaua a ratat şansa de a obţine a şaptea victorie consecutivă, la ultima fază a meciului de la Galaţi

Liga I: Steaua a ratat şansa de a obţine a şaptea victorie consecutivă, la ultima fază a meciului de la Galaţi

Liga I: Steaua a ratat şansa de a obţine a şaptea victorie consecutivă, la ultima fază a meciului de la Galaţi
de M.T.    |    02 Apr 2013   •   09:36

Steaua a fost aproape să bifeze a şaptea victorie consecutivă în campionat şi să se desprindă la 15 puncte în fruntea clasamentului din Liga I, dar Oţelul a reuşit să înscrie la ultima fază a meciului de la Galaţi şi a obţinut o remiză în faţa liderului, scor 1-1.

Înainte de începutul partidei, Alexandru Tudor a fost premiat de Nicola Rainea pentru faptul că a devenit arbitrul român cu cele mai multe întâlniri conduse la centru în prima ligă, 269, depăşindu-l astfel în clasmentul all-time pe Sorin Corpodean.

Centralul bucureştean nu a avut însă parte de o sărbătoare liniştită, el acordând uşor lovitura liberă în urma căreia Steaua a deschis scorul în minutul 62. Autorul golului a fost Szukala, fundaşul roş-albaştrilor profitând de o eroare a portarului Grahovac.

Faza a fost una controversată, antrenorul gălăţenilor, Petre Grigoraş, intenţionând să-şi scoată echipa de pe teren, nemulţumit de decizia lui Tudor de a acorda lovitură liberă în favoarea oaspeţilor. Lucrurile s-au liniştit însă repede, iar partida s-a reluat după două minute.

Steaua putea închide definitiv meciul câteva minute mai târziu, dar Tatu şi-a dovedit din nou limitele şi a ratat incredibil din câţiva metri. Gazdele au prins curaj şi au luat cu asediu poarta lui Tătăruşanu, iar eforturile lor au fost răsplătite în al patrulea minute de prelungiri, atunci când Sârghi a egalat cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Iorga.

Chiar şi aşa, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi-a consolidat prima poziţie, având acum un avans de 13 puncte faţă de ocupanta locului 2, Astra Giurgiu, învinsă duminică de Dinamo, la Bucureşti.

Tot luni, FC Vaslui a revenit după ce a fost condusă şi a câştigat în cele din urmă meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, scor 3-2.

Oaspeţii au marcat primii, prin Nicolae Dică, însă elevii lui Viorel Hizo au întors rezultatul în debutul părţii secunde, graţie reuşitelor lui Celeban şi Antal. Constănţenii au restabilit egalitatea cu zece minute înainte de final, prin Alibec, pentru ca Celeban să facă dubla în minutul 87 şi să aducă trei puncte moldovenilor.

Într-o partidă cu implicaţii în lupta pentru evitarea retrogradării, CSMSIaşi a trecut de Gloria Bistriţa cu 2-1 pe teren propriu, în ciuda faptului că a încheiat meciul cu doi oameni mai puţin.

Pătulea şi Onofraş au punctat pentru ieşeni, în timp ce Radu a marcat din penalty golul prin care vizitatorii au reuşit să egaleze în startul părţii secunde.

Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a menţinut rezultatul chiar dacă a evoluat în ultimele minute cu doar opt jucători de câmp, Tincu şi Ţigănaşu fiind eliminaţi.


×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close