Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liga I: U Cluj a câştigat dramatic primul meci al etapei a 24-a, 1-0 cu Concordia Chiajna

Liga I: U Cluj a câştigat dramatic primul meci al etapei a 24-a, 1-0 cu Concordia Chiajna

Liga I: U Cluj a câştigat dramatic primul meci al etapei a 24-a, 1-0 cu Concordia Chiajna
de M.T.    |    29 Mar 2013   •   23:04

U Cluj a obţinut o victorie dramatică şi preţioasă în lupta pentru evitarea retrogradării, reuşind să învingă cu 1-0 pe teren propriu pe Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a 24-a din Liga I.

În urma acestui rezultat, formaţia pregătită de Ionel Ganea a urcat până pe locul 12, cu 25 de puncte, tot atâtea câte au şi ilfovenii, care ocupă poziţia a 13-a.

Evenimentele importante ale partidei de la Cluj s-au petrecut în ultimul sfert de oră, perioadă în care s-a marcat unicul gol, iar oaspeţii au avut şansa de a egala, dar au irosit un penalty.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Buleică, în minutul 75, mijlocaşul clujenilor înscriind cu o lovitură de cap după o centrare perfectă a fostului stelist Janos Szekely, aflat la debutul său în tricoul "şepcilor roşii".

Concordia a beneficiat de o excelentă şansă de a obţine un punct, în minutul 86 Popovici obţinând un penalty, în urma căruia portarul gazdelor, Boşneag, a fost eliminat.

Cum Ionel Ganea efectuase deja toate schimbările, în poartă a intrat Muzac, dar vizitatorii nu au profitat, iar Ispir a tras în bară, astfel că echipa lui Ilie Stan a ajuns la al patrulea eşec consecutiv.


×
Subiecte în articol: Liga I u cluj Concordia Chiajna
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close