Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LIGA I. U Cluj rămâne singura echipă din campionat fără victorie. Concordia Chiajna a învins pe FC Braşov

LIGA I. U Cluj rămâne singura echipă din campionat fără victorie. Concordia Chiajna a învins pe FC Braşov

LIGA I. U Cluj rămâne singura echipă din campionat fără victorie. Concordia Chiajna a învins pe FC Braşov
de M.T.    |    22 Oct 2013   •   09:47

Universitatea Cluj continuă să fie singura echipă din Liga I fără victorie în acest sezon, după ce a pierdut pe teren propriu în faţa nou-promovatei ACS Poli Timişoara, în ultimul meci din etapa a 11-a.

Succesul timişorenilor, primul după două luni şi jumătate, a fost unul controversat, ambele goluri fiind marcate din lovituri de pedepasă acordate uşor de arbitrul Robert Dumitru.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 45, când golgheterul lor, Szekely, a transformat penaltyul obţinut de Nanu după un duel cu Rilke.

Clujenii au egalat cu şapte minute înainte de final, printr-o lovitură de cap a lui Abdrudan şi se părea că vor reuşi să obţină un punct.

Nu s-a terminat însă egal, pentru că ACS Poli a primit un al doilea penalty în minutul 89, în urma unui duel între portarul gazdelor, Veselovsky, şi Nanu, iar Gorbsov a înscris şi a adus victoria vizitatorilor.

Deşi fără victorie în acest sezon, clujenii se află pe penultimul loc în clasament, devansându-i pe cei de la FC Vaslui, care ocupă ultima poziţie din cauza penalizării de 8 puncte pe care au primit-o pentru neplata unor datorii.

Într-o altă partidă disputată luni, la Chiajna, Concordia a câştigat cu 1-0 întâlnirea cu FC Braşov, unicul gol fiind marcat de Roşu, în minutul 42.

Braşovenii puteau obţine o remiză, dar Romeu Surdu a ratat o lovitură de la 11 metri cu două minute înainte de finalul partidei.

×
Subiecte în articol: u cluj Liga I Concordia Chiajna
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close