Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Liviu Ciobotariu va fi antrenorul lui Dinamo în următorii trei ani

Liviu Ciobotariu va fi antrenorul lui Dinamo în următorii trei ani

Liviu Ciobotariu va fi antrenorul lui Dinamo în următorii trei ani
Sursa foto: Foto: gsp.ro
12 Iul 2011   •   10:49

Instalat iniţial ca interimar, Liviu Ciobotariu o va antrena pe Dinamo în următoarele trei sezoane, fostul internaţional urmând să semneze contractul în zilele următoare.

Încă nu am semnat contractul, dar este deja făcut şi voi semna pe trei ani. Prin tradiţie, Dinamo este obligată să se bată la titlu. Eu sunt convins că putem face performanţă cu lotul actual”, a declarat Ciobotariu la sport.ro.

Conforma Gazetei Sporturilor, Ciobotariu va avea un salariu de 60.000 de euro pe sezon în Ştefan cel Mare.

Noul tehnician al „câinilor” a declarat că a primit asigurări din partea conducerii că nici unul dintre jucătorii importanţi ai echipei nu va părăsi Dinamo în această vară.

Am discutat cu domnul Nicoale Badea şi cu Cristi Borcea şi au spus că deocamdată nu va pleca niciun jucător. Pentru moment, nu mi s-a comunicat nimic de plecarea lui Alexe, iar Marius Niculae a semnat şi el pentru următorul sezon. Am lotul complet, iar dacă va pleca cineva atunci vom căuta înlocuitori”, a spus antrenorul de 40 de ani.

Liviu Ciobotariu a evoluat la Dinamo între 1998-2000 şi 2004-2005, iar ca antrenor a trecut pe la CS Otopeni, Inter Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, CF Brăila şi echipa secundă a alb-roşilor.

×
Subiecte în articol: Dinamo Liga I
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close