Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură de imagine: CFR vrea să îi transfere pe Fiore şi Tacchinardi

Lovitură de imagine: CFR vrea să îi transfere pe Fiore şi Tacchinardi

Lovitură de imagine: CFR vrea să îi transfere pe Fiore şi Tacchinardi
03 Noi 2008   •   12:34

Campioanei României, CFR Cluj, i-au fost propuşi doi foşti internaţionali italieni, care s-ar putea alătura elevilor lui Trombetta din ianuarie. Aflaţi pe final de carieră, Alessio Tacchinardi şi Stefano Fiore, ambii în vârstă de 33 de ani, ar putea juca la CFR Cluj, informează Gazeta Sporturilor.
Ei vor ajuta echipa în fazele superioare ale Ligii Campionilor sau Cupei UEFA, dacă ardelenii se califică în primăvara europeană, însă CFR doreşte ca italienii să susţină probe de joc, pe durata a două săptămâni, şi abia apoi să le ofere contracte. Stefano Fiore a jucat ultima dată în Serie B, la Mantova, în timp ce fostul mijlocaş defensiv al lui Juventus, Tacchinardi, a evoluat până în vară la Brescia şi de asemenea nu are angajament în prezent.
La capitolul plecări, pe lista clujenilor se află argentinianul Culio. Eroul de pe Olimpico din Roma este dorit de Dinamo Moscova, locul 3 în campionatul din Rusia, scrie Gazeta Sporturilor. Moscoviţii sunt gata să plătească 4 milioane de euro pentru transferul sud-americanului şi să îi ofere un salariu de 800.000 de dolari pe sezon.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Juventus Torino
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close