Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură de teatru. Dinamo l-ar putea lua pe Tiago de sub "nasul" Stelei

Lovitură de teatru. Dinamo l-ar putea lua pe Tiago de sub "nasul" Stelei

Lovitură de teatru. Dinamo l-ar putea lua pe Tiago de sub "nasul" Stelei
Sursa foto: tiago gomes
07 Iul 2009   •   17:00

Tiago Gomes a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei în returul campionatului trecut, iar acest lucru a fost recunoscut, tacit, chiar şi de patronul echipei, orgoliosul Gigi Becali. Cu toate că îl criticase dur recent, Becali i-a făcut o ofertă şi se părea că portughezul se întoarce în Ghencea, dar destinaţia acestuia ar putea deveni chiar rivala de moarte Dinamo.
Informaţia a fost dezvăluită chiar de către fostul manager general de la Steaua, Adrian Ilie, pe care Gigi Becali l-a criticat dur recent, spunând că din cauza acestuia au căzut negocierile, şi Tiago nu a acceptat salariul de 120.000 de euro pe sezon. Ilie ştie că Dinamo ar putea fi destinaţia lusitanului, dar susţine că el l-a sfătuit pe mijlocaş să meargă la Steaua.
"Din câte ştiu, discuţiile cu Tiago au început acum o săptămână, nu la sfârşitul campionatului, aşa cum s-a spus. Eu i-am spus că ar fi bine să meargă în Ghencea pentru că a primit o ofertă bună, dar nu ştiu ce l-a determinat să amâne momentul parafării contractului. Era convins că va ajunge la Steaua, apoi a doua zi a intervenit ceva neaşteptat şi nici până acum nu s-a semnat ceva. Băiatul a plecat foarte nemulţumit de aici, cred că a fost afectat de tot ce s-a spus despre el. Ştiu că are şi varianta Dinamo, una mai bună din punct de vedere financiar, însă mai multe nu pot să vă spun pentru că nu ştiu", a explicat Ilie la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close