Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf, înainte de meciul cu Villareal. ”Ceva nu se leagă”

08 Dec 2016   •   16:53
Lovitură dură pentru Laurențiu Reghecampf, înainte de meciul cu Villareal. ”Ceva nu se leagă”

Mirel Rădoi l-a contrat pe Laurențiu Reghecampf după ce acesta l-a desființat pe Alexandru Tudorie, despre care a spus că-i va mai ajuta pe steliști doar la cărat bagaje. Fostul tehnician al Stelei a discutat și despre meciul cu Villarreal, scrie GSP.

"Declarația lui Reghe la adresa lui Tudorie e nepotrivită. E foarte dură. Trebuie să discute cu el în privat. Acolo putea să spună orice. L-a pedepsit și l-a trimis la echipa a doua și apoi l-a chemat înaintea unui meci crucial.

Sunt oricum niște lucruri care nu se leagă. Ori s-a răzgândit, ori patronul a intervenit peste decizia lui. Să nu uităm că în vară valora 20-30 de milioane, era fundaș central, era atacant. Acum e bun doar la cărat bagaje? Dintr-o dată dată asta face", a zis Rădoi la TV Dolce. 

...despre meciul cu Villarreal: "Sunt optimist. Cred că Steaua poate să câștige. Villarreal are câțiva absenți importanți. Steaua are o șansă mare. Nu trebuie neglijat faptul că vor fi 10.000 de români. Și când am jucat noi atunci au fost 7000 de români. Pentru Villarreal va urma o perioadă grea în La Liga, iar Steaua are jucători experimentați.

Steaua trebuie să atace, mai ales că mi-e greu de crezut că nu va primi gol, deci va avea nevoie de cel puțin două goluri. Eu zic că Tamaș va fi fundaș central, pentru că în benzi va fi nevoie de jucători care să urce. Iar în atac sunt convins că va fi Golubovici. El poate face spații pentru jucătorii din benzi". 

Parteneri
x close