Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură grea pentru naționala României, înaintea meciului cu Polonia

Lovitură grea pentru naționala României, înaintea meciului cu Polonia

Lovitură grea pentru naționala României, înaintea meciului cu Polonia
Sursa foto: Foto: FRF
11 Noi 2016   •   11:20

O surpriză de ultim moment a apărut în lotul de 23 ales de selecţionerul Christioph Daum: Steliano Filip e OUT, anunță Digi Sport.

Deşi aseară, la antrenamentul oficial, fundaşul dinamovist a fost folosit în echipa titularilor, iar toate indiciile indicau faptul că va începe partida cu Polonia în primul 11, Steliano Filip nu face parte nici măcar din lotul de 23 pentru întâlnirea de pe Arena Naţională. Motivul: fotbalistul grupării din Ştefan cel Mare nu este apt 100% din punct de vedere fizic. Mai exact, în ciuda faptului că s-a antrenat cot la cot cu colegii săi, Filip a resimţit dureri la genunchiul drept, la care suferise o entorsă de gradul 2 în meciul cu Poli Timişoara.

Aseară, după şedinţa de pregătire, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu Filip, Daum a decis să nu apeleze la serviciile dinamovistului pentru meciul cu Polonia. În aceste condiţii, titular în banda stângă a defensivei României va fi stelistul Toşca.

Echipa probabilă a României cu Polonia: Tătărușanu - Benzar (Săpunaru), Chiricheș, Grigore, Toșca - Hoban - Adi Popa, Răzvan Marin, Stanciu, Chipciu - Stancu

Meciul România-Polonia va avea loc pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close