Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură pentru fanii dinamovişti: 80 de lei biletul la peluză pentru meciul cu FC Braşov

Lovitură pentru fanii dinamovişti: 80 de lei biletul la peluză pentru meciul cu FC Braşov

Lovitură pentru fanii dinamovişti: 80 de lei biletul la peluză pentru meciul cu FC Braşov
19 Noi 2008   •   13:18

Conducerea clubului FC Braşov a pus miercuri în vânzare biletele pentru ultimul meci de pe teren propriu din acest tur de campionat.
Pentru a patra oară în acest sezon preţurile tichetelor au fost majorate. Astfel cel mai ieftin bilet la meciul cu Dinamo va costa 40 de lei, la tribuna a doua. Fanii dinamovişti vor trebui să scoată din buzunar 80 de lei. În plus, în două dintre sectoarele stadionului braşovean, la tribuna I, sectoarele S şi T, acolo unde biletul costă tot 80 de lei, suporterii vor primi şi un tricou original FC Braşov. La tribuna oficială, valoarea unui tichet este de 150 de lei.
Preşedintele executiv al FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat pentru Gazeta Sporturilor că preţurile nu sunt piperate: "Acestea sunt preţurile practicate. Pe unde au jucat Steaua, Dinamo şi CFR Cluj preţurile au fost în jur de 50 de lei, iar noi avem 40 de lei pentru fanii noştri şi doar un sector cu 80 de lei unde primesc însă şi un tricou original. Cât despre galeria dinamovistă, nu am primit nicio solicitare referitoare la vreo reciprocitate la bilete?.
Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Tineretului din Braşov.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Brasov Dinamo Dinu Gheorghe
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close