Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lovitură uriașă pe piața transferurilor. Denis Alibec a semnat cu Steaua. Ce salariu va avea atacantul

Lovitură uriașă pe piața transferurilor. Denis Alibec a semnat cu Steaua. Ce salariu va avea atacantul

Lovitură uriașă pe piața transferurilor. Denis Alibec a semnat cu Steaua. Ce salariu va avea atacantul
Sursa foto: Foto: Facebook
28 Sep 2016   •   12:09

Lovitură uriașă pentru Steaua pe piața transferurilor. Denis Alibec, atacantul de la Astra Giurgiu, a semnat azi noapte un contract pe cinci ani cu gruparea antrenată de Laurenţiu Reghecampf, iar campioana României va primi  în schimbul său 1,5 milioane de euro, scrie digisport.ro.

Vestea a fost confirmată de Gigi Becali. Finanţatorul Stelei a dezvăluit că Alibec va avea o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Atacantul va primi 13.500 de euro pe lună până în vară, după care va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

"Am stat până pe la două jumate, atunci s-a perfectat transferul. Știți și dumneavoastră cât a durat, de aproape un an ne-am chinuit să-l luam. Aseară simțeam că se va rezolva. Nu am vorbit cu patronul Astrei, am vorbit cu Dani (n.r. Coman). Ana Maria m-a sunat și mi-a zis că acceptă oferta de 1 milion şi jumătate pe care am făcut-o, dar să dăm bani azi și să-l luăm în decembrie. Eu nu profit, așa a vrut Dumnezeu", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Matinal.

×
Subiecte în articol: Denis Alibec steaua Gigi Becali
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close