Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF a decis: Varga şi Bălan nu aveau drept de joc. Rapid are mari şanse să piardă meciul cu Timişoara

LPF a decis: Varga şi Bălan nu aveau drept de joc. Rapid are mari şanse să piardă meciul cu Timişoara

LPF a decis: Varga şi Bălan nu aveau drept de joc. Rapid are mari şanse să piardă meciul cu Timişoara
Sursa foto: dacian varga
30 Mar 2010   •   18:48

Comisia de Soluţionare a Litigiilor (CSL) din cadrul LPF a luat, în sfârşit, o decizie în cazul Varga - Bălan. Rapid i-a folosit pe cei doi în mod neregulamentar în partida cu FC Timişoara, câştigată de giuleşteni cu 1-0 într-un meci contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Efectul imediat al deciziei va fi, probabil, pierderea meciului de către echipa de sub Podul Grant cu scorul de 3-0. Rapidul va putea face recurs la această decizie.
"Comisia a stabilit că jucătorii Varga şi Bălan nu aveau drept de joc la meciul cu FC Timişoara şi, probabil, Comisia de Disciplină va da meci pierdut Rapidului cu 3-0, iar giuleştenii pot face recurs", a dezvăluit un membru din cadrul Comisiei, sub protecţia anonimatului, pentru Mediafax.
Timişorenii nu sunt, însă, entuziasmaţi de această decizie. Directorul executiv al clubului, Gheorghe Chivorchian, a declarat înainte să afle verdictul că nu CSL are ultimul cuvânt în această problemă, ci Comisia de Disciplină.
"Am prezentat argumentele noastre, iar avocaţii FC Rapid au venit cu ale lor. Aşteptăm sã se pronunţe Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor şi vom vedea către ce comisie ne vom îndrepta sau se vor îndrepta, fie la Comisia de Recurs, fie direct la Comisia de Disciplină. Este imposibil să se încheie astăzi (n.r. - marţi) pentru că membrii Comisiei de Disciplină vor da decizia finală", a anticipat Chivorchian, la ieşirea de la audieri.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LPF Dacian Varga Rapid FC Timisoara
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close