Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF a evitat precedentul la a doua încercare: Cristea, suspendat o etapă

LPF a evitat precedentul la a doua încercare: Cristea, suspendat o etapă

LPF a evitat precedentul la a doua încercare: Cristea, suspendat o etapă
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Oct 2010   •   12:56

Membrii Comisiei de Disciplină din cadrul LPF, care au decis iniţial să anuleze cartonaşul roşu primit de Andrei Cristea în meciul cu Oţelul, au întors decizia ca la Ploieşti în cadrul unei reanalizări a cazului.

Surse din cadrul LPF declaraseră că arbitrul Cristi Balaj îl eliminase pe Cristea "sub rezerva expertizei video a CCA, pentru că nu văzuse incidentul", dar membrii comisiei au declarat joi că decizia anulării cartonaşului roşu primit de Cristea, luată miercuri, nu a fost definitivă, ba chiar a fost întoarsă joi, când s-a hotărât suspendarea fotbalistului dinamovist.

"În baza art.99, coroborat cu art.110, alin.1 si 123, alin. 2 şi 4 din Regulamentul Disciplinar, Comisia de Disciplina constată că, din probele administrate în cauză, nu rezultă vinovaţia jucătorului Cristea Andrei în incidentul pentru care a fost eliminat. În consecinţă, jucătorul va executa o singură etapă de suspendare, conform art.18.4 din RD", se arată într-un comunicat postat, joi, pe site-ul LPF.

Decizia iniţială de a-l ierta pe Cristea a fost aspru criticată de oficialii Stelei, care au acuzat că astfel se va crea un precedent. În urma acestei suspendări, Cristea nu va putea evolua în derby-ul Ligii I, dintre Dinamo şi Steaua, programat duminică la ora 20.30.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Cristea Dinamo Bucuresti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close