Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF a respins contestaţia Craiovei privind meciul cu Rapid. Rezultatul rămâne 0-0

LPF a respins contestaţia Craiovei privind meciul cu Rapid. Rezultatul rămâne 0-0

LPF a respins contestaţia Craiovei privind meciul cu Rapid. Rezultatul rămâne 0-0
12 Apr 2011   •   13:37

Comisia de disciplină din cadrul LPF a respins contestaţia depusă de gruparea Universitatea Craiova, care cerea victoria la "masa verde" în partida cu Rapid în baza condiţiilor neregulamentare de desfăşurare a partidei de luni.

Membrii comisiei au apreciat contestaţia clubului craiovean, depusă în conformitate cu art 18 din ROAF, drept neîntemeiată, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al LPF.

Adrian Mititelu, finanţatorul echipei Universitatea Craiova, era convins că formaţia sa va obţine cele trei puncte din meciul cu Rapid la "masa verde", după ce instalaţia de nocturnă a căzut de două ori, iar meciul trebuia oprit. Meciul s-a încheiat 0-0 pe teren, însă Mititelu nu se mulţumea doar cu atât. "Sunt fericit pentru că acest punct valorează mult. Vor fi de fapt trei puncte pentru ce s-a întâmplat la meci. Vom câştiga meciul la "masa verde" pentru că s-a oprit partida de două ori şi conform regulamentului vom lua cele trei puncte", a declarat Mititelu.

Valentin Alexandru, supervizor al partidei din partea Ligii Profesioniste de Fotbal, a spus că "e suficient să se oprească o singură dată şi să dureze un minut, iar meciul se opreşte. Pot să spun că a doua oară a fost o cădere de lucşi, dar dacă se stabileşte că s-a oprit jocul, Craiova poate merge la Comisie şi să se judece cazul".

Nocturna a căzut în minutul 40 din cauze unei pene de curent din cartierul Giuleşti. Pe un atac al oltenilor, stadionul Valentin Stănescu a fost cuprins de întuneric timp de 20 de secunde. Pana de curent a lovit tot cartierul Giuleşti, dar meciul s-a putut relua foarte repede, generatorul de la stadion intrând imediat în funcţiune. Nocturna a mai căzut o dată în minutul 70, moment în care curentul a revenit în cartierul Giuleşti şi nu s-a mai folosit generatorul.


   

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close