Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF a respins recursul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Andone: Eu aş da în judecată Liga, dacă aş fi în locul lor

LPF a respins recursul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Andone: Eu aş da în judecată Liga, dacă aş fi în locul lor

LPF a respins recursul Rapidului în cazul "Varga-Bălan". Andone: Eu aş da în judecată Liga, dacă aş fi în locul lor
07 Apr 2010   •   15:32

Comisia de recurs din cadrul LPF a respins, miercuri, ca neîntemeiat recursul formulat de Rapid împotriva Hotărârii nr.166/30.03.2010 a Comisiei pentru soluţionarea litigiilor şi a apreciat că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan şi-au exercitat în mod neregulamentar dreptul de joc în partida cu FC Timişoara.

Conform site-ului LPF, echipa Rapid III a fost înregistrată la AMFB (în liga a IV-a) pe 5.03.2010, dată la care trebuia aplicată, pe carnetele de legitimare, şi viza anuală ce permite jucătorilor să joace în Liga I. Însă din ziua înregistrării echipei Rapid III şi până în prezent nu există înregistrată la LPF nici o cerere de acordare a vizei anuale formulate de către SC FC Rapid SA Bucureşti pentru Varga şi Bălan.

Astfel, viza anuală aplicată de LPF pe legitimaţiile celor 2 jucători pe data de 04.03.2010 nu este valabilă, jucatorii putând evolua doar la Rapid III.

Referitor la acest caz, noul tehnician al giuleştenilor, Ioan Andone, a declarat că îl sfătuieşte pe Dacian Varga să acţioneze în justiţie Liga Profesionistă de Fotbal. "Am vorbit personal cu Varga. În locul lui, aş da LPF-ul în judecată. M-aş gândi cât e contractul meu la Rapid şi faptul că am pierdut contactul cu echipa naţională. Aş solicita în jur de 500.000 de euro. Asta trebuie să facă Dacian, sunt drepturile lui. Rapid luptă pentru el, însă şi el trebuie să-şi rezolve problemele. Tibi Bălan gândeşte altfel, e mai liniştit. Varga e un jucător de moral. Eu aş epuiza toate instanţele sportive, după care aş merge şi în cele civile", a declarat Andone.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dacian Varga
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close