Antena 3 CNN Sport Fotbal intern LPF îl suspendă pe Deac trei etape. Kone, iertat că i-a rupt piciorul lui Grigore

LPF îl suspendă pe Deac trei etape. Kone, iertat că i-a rupt piciorul lui Grigore

LPF îl suspendă pe Deac trei etape. Kone, iertat că i-a rupt piciorul lui Grigore
Sursa foto: ciprian deac
16 Mar 2010   •   16:41

Mijlocaşul clujean Ciprian Deac nu a scăpat după ce l-a lovit dur cu cotul pe Cristi Pulhac în timpul partidei CFR Cluj - Dinamo. Internaţionalul român a primit cartonaşul roşu şi a fost pedepsit, ca atare, cu trei etape de suspendare de Comisia de Disciplină a LPF. Yssouf Kone, cel care i-a rupt piciorul lui Dragoş Grigore, a scăpat însă cu faţa curată.
CFR Cluj şi Dinamo au remizat în Gruia, 2-2. Cu toate acestea, "câinii" au ieşit mult mai şifonaţi de pe teren, Grigore suferind o fractură de peroneu pentru care a şi fost operat ulterior, iar Pulhac şi Scarlatache au avut câteva zile feţele umflate de la lovituri. Conducătorii lui Dinamo au luat foc şi au cerut ca Yssouf Kone, autorul unui fault dur la Grigore, să fie suspendat de LPF atât timp cât îi ia dinamovistului să revină pe teren. Demersurile lor nu au avut, însă, nici o finalitate, considerându-se că accidentarea a fost mai mult un ghinion decât survenită în urma unui act intenţionat.
"Comisa de Disciplină respinge ca inadminisbil memoriul clubului FC Dinamo în ceea ce priveşte suspendarea jucătorului echipei CFR Cluj, Yssouf Kone", a fost decizia Comitetului Executiv al LPF, luată în şedinţa de luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: LPF CFR Cluj Dinamo suspendare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close