Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucian Sânmărtean, exclus din lotul Bistriţei. Îl vrea CFR Cluj?

Lucian Sânmărtean, exclus din lotul Bistriţei. Îl vrea CFR Cluj?

Lucian Sânmărtean, exclus din lotul Bistriţei. Îl vrea CFR Cluj?
Sursa foto: lucian sanmartean
02 Dec 2009   •   16:51

Cel mai talentat jucător produs în ultimul deceniu de şcoala de fotbal bistriţeană, Lucian Sânmărtean, a fost exclus din lotul Gloriei după ieşirea necontrolată la adresa arbitrului din meciul cu Unirea Urziceni, care i-a adus o eliminare. Preşedintele clubului, Jean Pădureanu, spune că astfel de atitudini nu pot duce clubul în faţă, acesta fiind motivul care a stat în spatele excluderii lui Sânmărtean. Unele surse spun, deja, că echipa CFR Cluj ar sta deja la pândă, căutând să îl înregimenteze pe fostul jucător al lui Panathinaikos.
"Lucian Sânmărtean nu mai face parte din lot. E vorba de faptul că la Urziceni a lăsat echipa în zece, de atitudinea avută faţă de brigada de arbitri, faţă de Florin Halagian. Unde nu existã muncă şi disciplină, nu sunt rezultate", a declarat preşedintele Jean Pădureanu, pe site-ul oficial al clubului.
Chiar şi astfel, fără poate cel mai bun jucător al echipei, oficialul bistriţean nu crede că echipa va retrograda la capătul acestui sezon.
"Până la finalul turului mai avem două meciuri foarte grele, cu Poli Iaşi şi Rapid. Vom încerca să scoatem tot ce putem din aceste jocuri, pentru a ne mai uşura într-un fel misiunea în perspectiva returului. După bagajul de puncte acumulat în ultimele şapte etape, puteam fi pe un loc mai bun în clasament. Evoluţiile din etapele precedente ne dau speranţe că ne vom redresa şi că vom reuşi să scăpăm de problemele legate de zona fierbinte a clasamentului", a declarat Pădureanu.
Lăsat acasă, Sânmărtean şi-ar putea găsi o nouă echipă în iarnă, lucru confirmat chiar de jucător într-un interviu pentru Citynews.ro
"M-a anunţat (n.r Halagian) a doua zi după meci, de faţă cu toţi jucătorii, că nu mai fac parte din lotul Gloriei Bistriţa. N-am înţeles prea multe din aceasta decizie. Eu voi merge în continuare la antrenamente, iar din iarnă, probabil, voi pleca la altă echipă", a declarat Lucian Sanmartean pentru sursa citată.
Se vehiculează, deja, varianta ca Sânmărtean să fie luat de CFR Cluj, cunoscută viind relaţia strânsă dintre conducerile celor două cluburi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close