Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lucian Sânmărtean vrea titlul de campion şi s-a transferat la FC Vaslui

Lucian Sânmărtean vrea titlul de campion şi s-a transferat la FC Vaslui

Lucian Sânmărtean vrea titlul de campion şi s-a transferat la FC Vaslui
Sursa foto: lucian sanmartean
23 Dec 2009   •   16:36

Actele de indisciplină ale lui Sânmărtean de la antrenamentele Gloriei Bistriţa l-au făcut pe jucător să câştige, în cele din urmă, un transfer la FC Vaslui. Fostul jucător al lui Panathinaikos Atena s fost pus pe lista de transferuri de echipa ardeleană şi şi-a găsit imediat echipă. Mijlocaşul a semnat pe doi ani şi jumătate cu gruparea vasluiană, unde în va avea ca antrenor pe Marius Lăcătuş.
Lucian Sânmărtean, acum în vârstă de 29 de ani, este una dintre cele mai mari speranţe ale fotbalului românesc, a ultimului deceniu, dar transferul său la Panathinaikos nu s-a dovedit atât de bun pe cât putea fi, în special din cauza accidentărilor grave care l-au ţinut pe margine mult timp. Până a se întoarce la Gloria Bistriţa, Sânmărtean a mai trecut pe la gruparea olandeză FC Utrecht.
"Noua şi prima achiziţie din această perioadă va fi prezentată oficial la reunirea lotului, la începutul lunii ianuarie. Termenii şi valoarea contractului sunt confidenţiali", a comunicat miercuri formaţia vasluiană pe site-ul oficial, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close