Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lumea fotbalului: "Balint e antrenorul perfect pentru Timişoara"

Lumea fotbalului: "Balint e antrenorul perfect pentru Timişoara"

Lumea fotbalului: "Balint e antrenorul perfect pentru Timişoara"
29 Dec 2008   •   19:12

La doar câteva ore de la instalarea sa ca antrenor al Timişoarei, Gabi Balint a reuşit deja să strângă aprecierile întregii lumi a fotbalului românesc.
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, susţine că alegerea lui Marian Iancu de a-l aduce pe Balint este cea mai bună: "Cei de la Timişoara sunt de felicitat, bravo lor. Au luat un meseriaş, un profesionist. După părerea mea, au un antrenor trăznet. Balint este un bun antrenor, un om serios. Iancu nu e un sperie-antrenor, a muncit o viaţă ca să bage banii ăştia la Timişoara şi poate să aibă pretenţii.
Nu ştiu dacă Balint va face treabă mai bună decât Uhrin, dar Iancu a ales bine. E bine că a luat un antrenor român, pentru că străinii, cum l-am văzut pe cel de la Rapid, ştiu să facă doar sprinturi pe marginea terenului", a declarat Dragomir pentru GspTV.
Preşedintele Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, este foarte încrezător în abilităţile lui Balint de a câştiga un trofeu în acest an.
"Mă bucură numirea lui Balint la Timişoara, orice integrare a unuia dintre antrenorii care au investit mult ca încredere, pregătire, dar au rămas din diferite motive în afara fenomenului, nu are cum să nu ne bucure. Aceşti băieţi fac parte dintre cei care au tot ce trebuie pentru a face treabă bună.
Mă bucur şi îi felicit pe cei de la Timişoara pentru această alegere. Sunt convins că va face treabă bună. Gabi Balint, în cariera lui, a trecut prin câteva ipostaze care i-au dat o anumită experienţă. A fost secundul lui Hagi. Are o experienţă care în momentul de faţă este îndestulătoare pentru a intra la un club cu obiective măreţe. Timişoara se bate la titlu, iar Gabi Balint cred că poate îndeplini acest obiectiv.
Balint este un tip echilibrat, este un tip care are calităţi diplomatice, a trăit şi în Occident, a fost şi comentator de televiziune, deci a fost tot timpul în preajma fenomenului. Timişoara nu s-a orientat rău." Viitorul adversar al lui Balint din Campionat, managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica,consideră că fostul atacant al Stelei se va adapta foarte bine şi va face performanţă la echipa de pe Bega. El crede că alegerea lui Iancu este cu atât mai fericită, cu cât antrenorul se pliază perfect, ca stil, pe echipa pe care o va antrena.
MM Stoica a declarat următoarele pentru sport.ro: ?Cred că este un antrenor care se pliază bine pe proiectul Timişoarei. Va fi un adversar foarte puternic pentru noi."
Gabi Balint va fi noul antrenor al FC Timişoara şi îi va lua locul lui Duşan Uhrin Jr., demis de către preşedintele clubului timişorean, Marian Iancu, la începutul acestei luni.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close