Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Lunetistul" Eric învinge de unul singur Gloria Buzău, scor 2-1, şi Gaz Metan speră la salvare

"Lunetistul" Eric învinge de unul singur Gloria Buzău, scor 2-1, şi Gaz Metan speră la salvare

"Lunetistul" Eric învinge de unul singur Gloria Buzău, scor 2-1, şi Gaz Metan speră la salvare
Sursa foto: eric
26 Apr 2009   •   19:35

Gaz Metan a mai făcut o victimă printre contracandidatele la menţinerea pe prima scenă a fotbalului românesc şi a început să viseze frumos. După 3-0 cu CS Otopeni, Gazul s-a impus şi la Buzău cu Gloria, scor 2-1, trimiţând un semnal clar de ameninţare Politehnicii Iaşi, care va trebui să muncească serios dacă vrea să nu joace ?la matineu? din toamnă.
Elevii lui Cristi Pustai au început cu mult curaj meciul de la Buzău şi au încercat să dicteze ritmul partidei în faţa unei echipe care, acum, are doar 9 puncte după 27 de etape şi nu are nici o şansă de a se salva de la căderea în Liga a II-a. Eric a fost cel mai bun jucător al oaspeţilor, şi a dat o primă măsură a priceperii sale în minutul 33, atunci când a transformat în gol o lovitură liberă de la 18 metri. Doar cinci minute au fost medieşenii în avantaj, însă, deoarece Mera a profitat de o centrare excelentă a lui Sanchez din corner şi l-a bătut pe Vâtcă de la opt metri de poartă, cu o lovitură de cap.
Nu avea să fie, totuşi, ziua buzoienilor, iar repriza a doua a adus un nou gol al Gaz Metanului. Acelaşi Eric l-a mai executat pe portarul Arcaba în minutul 63, tot din lovitură liberă, dar de la o distanţă mai mare, de 25 de metri. Toate eforturile gazdelor au fost, din acel moment, inutile, Claudiu Ionescu ratând două ocazii înainte ca meciul să se termine cu o nouă înfrângere, oare a câta, a Gloriei.
Echipele trimise în teren, potrivit Mediafax.
Gloria Buzău: 1. Arcaba - 17. Ad. Popa, 23. Mera, 4. Diogo Silva, 3. Fl. Sandu (29. Luis Garcia '63) - 34. Ademar, 30. Poparadu, 82. D. Sanchez (25. Luis Dias '77), 7. Chiţu - 99. Axente (20. Cl. Ionescu '46), 11. Mansour. Antrenor: Constantin Cârstea.
Gaz Metan Mediaş: 82. Vâtcă - 19. Fl. Lazăr, 25. Markovici, 15. Hoban, 2. Grillo - 7. Kubala, 27. Eric, 22. Pârvulescu (8. Buzean '26), 17. Dudiţă (16. R. Zaharia '80) - 10. C. Prodan (9. Boaru '46), 99. Bud. Antrenor: Cristian Pustai.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Buzau Gaz Metan Medias Liga I
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close