Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lupescu sună alarma: O să ne fie greu şi în atac şi în apărare fără Goian

Lupescu sună alarma: O să ne fie greu şi în atac şi în apărare fără Goian

Lupescu sună alarma: O să ne fie greu şi în atac şi în apărare fără Goian
Sursa foto: ionut lupescu
27 Mar 2009   •   17:55

Oficialul Federaţiei Române de Fotbal Ionuţ Lupescu nu ne vede deloc bine în partida de sâmbătă cu Serbia. România nu poate conta în meciul de la Constanţa pe Dorin Goian şi Cristian Chivu, dar Kaiserul îi simte mai mult lipsa jucătorului de la Steaua. România ar putea fi descoperită la duelurile aeriene consideră fostul internaţional român, în condiţiile în care sârbii îi au pe Nikola Zigici şi Nemanja Vidici, ambii cunoscuţi pentru felul în care câştigă duelurile aeriene şi marcheză din faze fixe.
Lupescu s-a arătat mai îngrijorat de lipsa lui Goian din meciul de sâmbătă din cauza unei suspendări decât de cea a căpitanului Chivu, motivul fiind, probabil, talia net superioară a lui "Goe", atât de importantă când întâlneşti nişte "luptători" precum sârbii.
"Vom avea mari probleme la fazele fixe. Ne lipseşte în primul rând Goian, pentru că talia lui îi permitea să câştige duelurile aeriene. E adevărat, ne lipseşte şi Chivu, dar sunt convins că cei care vor intra, îi vor demonstra lui Piţi că merită să se bazeze pe ei", a declarat Lupescu pentru sportro.
"Trebuie să jucăm foarte agresiv, vă spun sincer că am mari emoţii. Ambele echipe au jucători foarte valoroşi, nu poţi să spui că noi stăm în Mutu şi sârbii în Stankovic. Chiar şi Maradona în '86 avea o echipă în spate.", a explicat cel supranumit Kaiserul reţeta succesului sâmbătă.
Fostul mijlocaş al lui Dinamo şi al echipei naţionale a vorbit şi despre Maximilian Nicu, fotbalistul care tocmai a obţinut cetăţenia română şi ar putea debuta pentru "naţionala" lui Piţurcă.
"Nicu vine dintr-o altă lume, nu trebuie pusă presiune pe el. A fost chemat să se acomodeze cu lotul, să-i cunoască pe băieţi. Nu ştiu dacă va fi titular, dar vă spun că se pune multă presiune pe el şi nu ar trebui", a încheiat Lupescu pentru sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ionut Lupescu Dorin Goian Cristi Chivu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close