x close

Lupescu: "Unii jucători şi-au arătat limitele şi lipsa de onoare"

11 Oct 2009   •   15:08
Lupescu: "Unii jucători şi-au arătat limitele şi lipsa de onoare" ionut lupescu

Jucătorii şi stafful echipei naţionale a României s-au întors, duminică, la Bucureşti, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". La sosire, oficialii federali şi-au exprimat dezamăgirea pentru umilinţa din Serbia. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, vede rezultatul ca o dovadă că mulţi jucători nu au calităţile necesare pentru a apăra culorile naţionalei.
"Când pierzi cu 5-0 şi modul în care pierzi în repriza a doua, este dezamăgitor. Se mai pot accepta înfrângeri, anumite lucruri, dar până la urmă trebuie să ai o anumită atitudine, onoare, dar aseară s-a dovedit că am avut o mare problemă de atitudine. Sigur, şi eu am avut parte de eşecuri de acest gen, când ai în spate o carieră lungă în spate de fotbalist sau pe lângă fotbal, mai apar şi astfel de sincope, dar important e ca după meciul cu Insulele Feroe să tragem line, după şase meciuri oficiale, să vedem ce putem face pentru următoarea campanie. Răzvan, cu siguranţă, va trage nişte concluzii clare, pentru că sunt jucători care şi-au arătat limitele la nivelul acesta", a declarat directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, pentru Mediafax.
Fostul internaţional român, cunoscut pentru atitudinea sa decicată şi profesionistă, consideră că scăpările jucătorilor, care au petrecut până târziu în oraş înaintea meciului, trebuie prevenite în viitor.
"Cei care fac astfel de lucruri îi creează probleme lui Răzvan. Pe viitor, sunt sigur că Rãzvan va schimba foaia şi nu va mai accepta asemenea lucruri", a continual oficialul federal.
"Înţeleg că nu a fost un meci cu miză, dar să pierzi în halul cum ai pierdut. Ne-au văzut milioane de oameni în ţară şi trebuie să-ţi aperi onoarea de fotbalist, deminitatea, dar, din păcate, acest lucru nu s-a văzut cu Serbia", a atacat Lupescu.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Ionut Lupescu Razvan Lucescu CM2010
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati