Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Lutz Stache a anunţat că nu cumpără Rapidul. Lui Copos i s-a făcut rău şi a fost dus la spital!

Lutz Stache a anunţat că nu cumpără Rapidul. Lui Copos i s-a făcut rău şi a fost dus la spital!

Lutz Stache a anunţat că nu cumpără Rapidul. Lui Copos i s-a făcut rău şi a fost dus la spital!
Sursa foto: george copos
16 Dec 2009   •   13:23

George Copos rămâne, în continuare, proprietarul clubului Rapid. Omul de afaceri german Lutz Stache le-a comunicat giuleştenilor că nu îl mai interesează să cumpere clubul. Ion Taban, preşedintele CA al FC Rapid a cafilicat motivele pe care Stache li le-a prezentat drept "puerile". Copos trebuia să susţină, miercuri, o conferinţă de presă, dar s-a simţit rău după anunţul venit de la Stache şi, în cele din urmă, a fost dus la spital pentru a fi consultat.
"Şi cu Taher a fost o tentativă de vânzare în 2008. Situaţia financiară a clubului la 31 martie 2008 arăta datorii de 150.000 lei, iar după perioada în care s-a aflat domnul Taher aici, datoriile erau de 8,5 milioane euro. Clubul a făcut şi încasări. Criza s-a acutizat, s-au plătit 3,2 mil de euro pentra a lua licenţa. În iulie au început negocierile cu Stache, s-au făcut două audituri, zeci de dosare care au fost trimise la casa de avocatură a domnului Stache. Nu am ascuns nimic, am făcut un contract de vânzare cum dorea domnul Stache şi trebuia să purtăm discuţia finală pe 18 decembrie, dar a avut loc ieri (n.r. marţi). Am avut surpriza ca domnul Stache să invoce motive personale. A primit două mailuri de la Ana Maria Prodan şi a spus că acelea sunt cauzele. Eu cred că nu vrea să investească în România. Copos nu mai poate să susţină financiar clubul. Vom căuta soluţii să ne repliem. Cred că Stache niciodată nu a vrut să preia Rapidul. Poate s-a speriat de cât trebuie să plătească în fiecare lună salariile Rapidului", a declarat Taban într-o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.
George Copos negociază cu investitorul german încă din luna septembrie predarea pachetului majoritar de acţiuni al SC FC Rapid SA, când a şi declarat că tranzacţia se va face în noiembrie. Posibilitatea ca Rapid să nu fie vândut era dată, pe atunci, ca nulă. Verificarea datoriilor clubului a mai întârziat procedura cu o lună, dar în cele din urmă vorbele lui Copos s-au dovedit false.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid vanzare Liga I
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close