Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Magraonul şi satanistul homosexual, suspendaţi de LPF. Vezi sancţiunile primite de Iancu şi Piţurcă

Magraonul şi satanistul homosexual, suspendaţi de LPF. Vezi sancţiunile primite de Iancu şi Piţurcă

Magraonul şi satanistul homosexual, suspendaţi de LPF. Vezi sancţiunile primite de Iancu şi Piţurcă
18 Noi 2010   •   13:30

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a decis în şedinţa sa de miercuri să-i amendeze cu câte 15.000 de lei pe Gigi Becali, finanţatorul Stelei, Marian Iancu, preşedintele echipei FC Timişoara, şi Dinu Gheorghe, preşedintele clubului Rapid, cei trei primind şi suspendări de câte două luni, cu excepţia lui Iancu, suspendat trei luni.

Totodată, Victor Piţurcă, managerul general al echipei Universitatea Craiova, a fost şi el suspendat patru etape şi amendat cu 7.950 lei.

Gigi Becali şi Dinu Gheorghe au fost pedepsiţi pentru declaraţii în mass-media, în urma sesizărilor făcute de Comisia Centrală a Arbitrilor, instituţia fiind nemulţumită de atacurile celor doi la adresa arbitrilor.

Marian Iancu şi Victor Piţurcă au fost sancţionaţi pentru cearta cu declaraţii jignitoare pe care au avut-o prin telefon la emisiunea Contraatac, de la GSP TV. Marian Iancu l-a întrebat atunci pe antrenorul Craiovei dacă este "homosexual şi satanist", iar Piţurcă a reacţionat la fel de dur spunându-i lui Iancu că este "un magraon, un purtător legal de 200 de kg de rahat, un ţigan şi un garoi".

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close