Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Malesani şi Boloni, principalii candidaţi pentru postul lui Mircea Rednic

Malesani şi Boloni, principalii candidaţi pentru postul lui Mircea Rednic

Malesani şi Boloni, principalii candidaţi pentru postul lui Mircea Rednic
03 Iun 2009   •   05:16

?Aţi înnebunit cu toţii, cum să schimb antrenorul? O să facem o analiză şi vom vedea cum se prezintă viitorul?, a declarat Cristi Borcea, preşedintele executiv al clubului Dinamo, când a fost întrebat cine îl va înlocui pe Mircea Rednic pe banca tehnică a echipei.

Vasile Turcu îl dă de gol însă pe Borcea şi declară că: ?Mi-a zis Cristi de-acum 4-5 etape să-l dăm afară pe Rednic. Dacă o făceam atunci, nu am mai fi ajuns în situația asta?. O situaţie dezastruoasă pentru Dinamo, care a ratat titlul, accesul direct în grupele Ligii Campionilor şi este foarte aproape să rateze şi prezenţa în tururile preliminarii ale Champions League.

Astfel, viitorul la Dinamo se prezintă cu nou antrenor. Gazeta Sporturilor prezintă cinci variante ?despre care se vorbeşte în şoaptă privind viitorul antrenor?. Cap de afiş şi poate cea mai surprinzătoare variantă este cea a italianului Alberto Malesani, care de un an este liber de contract şi ar putea fi convins de Adrian Mutu să preia destinele lui Dinamo.

Malesani, care ar primi un contract de 500.000 de euro, e recunoscut pentru faptul că poate construi echipe competitive, iar şefii dinamovişti vor să implementeze o disciplină de fier la formaţie.

O altă variantă care le face cu ochiul ?câinilor? este Ladislau Boloni, care a lăsat marţi o poartă deschisă pentru negocieri, chiar şi cu cluburi din România. ?Dacă mă vor contacta cei din Ştefan cel Mare, ne vom aşeza şi vom discuta, însă am şi eu pretenţiile mele: un proiect solid pe termen lung şi încredere. Dacă Dinamo îmi va satisface doleanţele, aş veni, de ce nu??, a spus Boloni.

Alte variante sunt cele clasice: Cristiano Bergodi care este dorit şi de Steaua, Ioan Andone care şi-a terminat contractul cu Al Ettifaq şi este curtat şi de FC Timişoara, precum şi Ioan Ovidiu Sabău, care însă este posibil să nu fi uitat faptul că acum 3 ani a primit garanţii că va fi antrenorul lui Dinamo, plecase deja spre Bucureşti, dar şefii ?cîinilor? l-au anunţat pe Rednic ca ?principal?, mai scrie Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close