Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Manchester United câştigă fără să forţeze în faţa Oţelului, scor 2-0

Manchester United câştigă fără să forţeze în faţa Oţelului, scor 2-0

Manchester United câştigă fără să forţeze în faţa Oţelului, scor 2-0
de M.T.    |    02 Noi 2011   •   23:42

Manchester United a forţat exact atât cât a trebuit şi s-a impus în faţa Oţelului Galaţi cu acelaşi scor ca la Bucureşti, 2-0. Vicecampioana Europei a punctat în debutul partidei, prin Valencia, şi în finalul ei, prin Rooney.

 
Începutul curajos al campioanei României a fost anulat de Manchester United la chiar prima acţiune la poarta lui Grahovac, în minutul 8, când Evans a centrat de pe partea dreaptă, iar Valencia nu a avut de îndeplinit decât o simplă formalitate din câţiva metri pentru 1-0.
 
Replica gălăţenilor a venit aproape imediat, Pena trimiţând cu capul pe lângă la mai puţin de un minut după deschiderea scorului, iar elevii lui Dorinel Munteanu au continuat să stea sus şi să incomodeze vizibil construcţia „diavolilor”. 
 
În ultimul sfert de oră al primei reprize, presiunea gazdelor a crescut, Hernandez şi Jones dându-i emoţii lui Grahovac, însă marea ocazie a venit la poarta lui De Gea, spaniolul având un reflex senzaţional în faţa lui Neagu.
 
Echipa lui Sir Alex Ferguson a revenit de la vestiare decisă să închidă definitiv meciul, dar Berbatov a ratat incredibil din apropiere. Hernandez a avut şi el o şansă bună de a dubla avantajul lui United, înainte ca Sergiu Costin să scoată din faţa porţii goale mingea trimisă de Anderson pe lângă Grahovac.
 
Iureşul englezilor s-a terminat însă repede, până la al doilea gol al lui United, venit în minutul 87, după un şut deviat al lui Rooney, doar Berbatov reuşind să se apropie periculos de poarta gălăţenilor.
 
În urma acestei victorii, Manchester United trece pe primul loc în grupa C, profitând de remiza dintre Benfica şi FC Basel de la Lisabona. Portughezii au deschis scorul prin Rodrigo, în minutul 4, însă Huggel a egalat pentru campioana Elveţiei în repriza a doua.
 
Manchester United şi Benfica au câte 8 puncte, dar sunt despărţite de golaveraj, în timp ce Basel a adunat 5 puncte. Oţelul este singura echipă din grupă care nu a reuşit însă să acumuleze vreun punct.
 
Man. United: De Gea - Jones, Ferdinand, Evans (Fryers 89), Fabio, Anderson (Park Ji-Sung 79), Nani, Valencia, Owen (Hernandez 11), Berbatov, Rooney
 
Oţelul: Grahovac - Râpă, Antal (Iorga 61), S. Ilie (S. Frunză 52), Sârghi, Sg. Costin, Sălăgeanu, Filip, Neagu, Giurgiu (Paraschiv 81), Pena.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close