Antena 3 CNN Sport Fotbal intern MApN nu exclude o împăcare. Gigi Becali: "Îmi cer scuze faţă de ministrul Oprea"

MApN nu exclude o împăcare. Gigi Becali: "Îmi cer scuze faţă de ministrul Oprea"

MApN nu exclude o împăcare. Gigi Becali: "Îmi cer scuze faţă de ministrul Oprea"
Sursa foto: stadion steaua
21 Mai 2010   •   18:05

Ministerul Apărării Naţionale i-a deschis lui Gigi Becali o uşă care părea definitiv închisă, iar negocierile dintre cele două părţi ar putea duce la rămânerea Stelei la Bucureşti. Un comunicat de presă transmis vineri de MApN arată că Armata ar putea reveni la sentimente mai bune şi ar putea semna un nou contract de închiriere cu Becali, cu condiţia ca toate datoriile anterioare să fie plătite. Becali este entuziasmat de această veste şi îşi îndulceşte mult tonul la adresa ministrului apărării, Gabriel Oprea.
"Atunci când societatea comercială îşi va achita datoriile către clubul Armatei, conform obligaţiilor prevăzute în contractul de închiriere, colaborarea poate fi reluată, prin încheierea, în condiţiile legii, a unui nou contract, astfel încât echipa de fotbal Steaua Bucureşti să joace în continuare pe stadionul din Ghencea", explică MApN într-un comunicat de presă.
MApN a transmis exact suma pe care FC Steaua o datorează CSA, pe care dacă Becali o plăteşte s-ar putea renunţa la mutarea echipei la Buzău.
"Pentru a permite opiniei publice să aibă o imagine clară asupra situaţiei actuale, precizăm faptul că, la data de 17 mai 2010, Societatea Comercială (în calitate de chiriaş) înregistra către Clubul Sportiv al Armatei următoarele datorii: 178.847 lei contravaloarea chiriilor aferente lunilor martie şi aprilie; 42.139 lei penalităţi de întârziere la plata chiriei; 52.778 lei contravaloarea utilităţilor neachitate; 1.964 lei penalităţi întârziere la plata utilităţilor", comunică Ministerul Apărării Naţionale.
Becali schimbă tonul
Vestea este una excelentă pentru patronul FC Steaua, Gigi Becali. Latifundiarul îşi schimbă tonul discursului şi vorbeşte cu multă apreciere despre MApN şi ministrul Oprea, simţind că ar putea evita la limită un dezastru.
"Dacă greşesc faţă de Gabi Oprea, îmi cer scuze. E posibil ca el să nu ştie situaţia. Dacă se vorbeşte de un nou contract, înseamnă că putem negocia. Sună bine. Dacă acolo se spune 'un nou contract', înseamnă că au revenit la sentimente mai bune. Niciun fel de problemă dacă trebuie să plătesc 60.000 de euro, dar trebuie să înţelegem un lucru, până acum spuneau că nu schimbă nicio virgulă din caietul de sarcini, ceea ce era rea voinţă. Acum s-a revenit la sentimente mai bune. S-a votat în Consiliul General al Capitalei ca de la anul să se plătească 0.25% pe bazele sportive. Această bază a produs 35 milioane din calificările europene. Aceşti bani au venit pe vânt şi pe sudoare.Ar fi greu pentru club dacă Argăseală ar pleca la Vaslui. E greu să-l înlocuieşti. Dacă ar fi vrut să plece sunt sigur că mi-ar fi spus pentru că am o relaţie bună cu el şi ştie că nu mă supăr. Nu ştiu nimic despre plecarea lui.", a declarat Becali în direct la gsptv.
Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close