Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mărgăritescu, din nou "câine". Mijlocaşul a semnat pe doi ani şi jumătate cu Dinamo

Mărgăritescu, din nou "câine". Mijlocaşul a semnat pe doi ani şi jumătate cu Dinamo

Mărgăritescu, din nou "câine". Mijlocaşul a semnat pe doi ani şi jumătate cu Dinamo
Sursa foto: andrei margaritescu
02 Dec 2009   •   17:21

Mijlocaşul defensiv Andrei Mărgăritescu a redevenit, oficial, jucătorul lui Dinamo. "China" a căzut de acord, miercuri, cu conducerea lui Dinamo pentru un contract pe doi ani şi jumătate, după ce îşi reziliase înţelegerea cu gruparea rusă Terek Groznîi. Mărgăritescu va avea drept de joc doar după pauza de iarnă pentru Dinamo. Un an şi jumătate este perioada petrecută de mijlocaş departe de clubul la care a cunoscut performanţa.
Plecat de la Dinamo în vara lui 2008, Mărgăritescu a redevenit de curând liber de contract şi a venit direct în România, pentru a negocia cu Dinamo. Jucătorul de 29 de ani a fost primit cu braţele deschise de Borcea şi compania, iar preşedintele Nicolae Badea a anunţat miercuri transferul său:
"Mă bucur că am ajuns la acord cu Andrei Mărgăritescu pentru un contract valabil pe doi ani şi jumătate!", a anunţat Badea pe site-ul oficial al clubului Dinamo.
Jucătorul a confirmat şi el acordul, exprimându-şi bucuria că va juca din nou în Ştefan cel Mare.
"Sunt fericit că m-am întors acasa. Mi-am dorit foarte mult să revin la Dinamo, echipa la care m-am afirmat. Cunosc foarte bine ce înseamnă performanţa în Stefan cel Mare!", a declarat Mărgăritescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Liga I
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close