Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Mari probleme pentru Astra Giurgiu. Fără bani și fără antrenor

Mari probleme pentru Astra Giurgiu. Fără bani și fără antrenor

Mari probleme pentru Astra Giurgiu. Fără bani și fără antrenor
02 Iun 2016   •   09:56

Titlul nu a simplificat situaţia la Giurgiu, Astra o duce mai rău decât înainte! Campioana ar trebui să se pregătească pentru preliminariile Champions League, dar nu ştie cine o va antrena şi nici pe ce lot o să se bazeze, scrie GSP.

PĂCĂLIŢI

Fotbaliştii ameninţă că nu se vor prezenta la reunirea programată luni. Li s-a promis că vor primi un salariu dintre cele restante pe parcursul vacanţei, dar nu s-a achitat nimic. Jucătorii sunt nervoşi fiindcă semnaseră pentru amânarea a două salarii ca să ajute la obţinerea licenţei. Astra a luat licenţe şi pentru Liga 1, şi pentru Europa, apoi clubul n-a mai respectat programarea plăţilor aşa cum stabilise cu fotbaliştii.

AU UITAT DE EL!

Campioana nu s-a mişcat deloc în mercato, nu a adus nici un fotbalist nou, deşi Şumudică a pomenit mai multe nume dorite, cu Săpunaru obiectiv principal. Deocamdată s-a pierdut un jucător, fundaşul dreapta Pedro Queiros. Clubul avea opţiune de prelungire cu lusitanul, pe care nu a activat-o. "A uitat Buduru să prelungească acordul", explică o sursă de la Giurgiu. Queiros s-a înţeles deja cu un club din Portugalia.

PLEACĂ ŞI ŞUMUDICĂ?

Nu se ştie clar nici dacă Şumudică va continua. Antrenorul are câteva variante din Golf şi e tentat să plece, speriat de posibilitatea ca UEFA să extindă suspendarea de două luni şi în cupele europene. FRF a chestionat forul european pe această temă şi nu a primit niciun răspuns. Iniţiativa Federaţiei a fost singura venită din România.

Astra nu s-a interesat la UEFA dacă tehnicianul ei e suspendat două luni şi în cupele europene sau doar în Champions League. Reghecampf anticipase în finalul sezonului parcursul dezastruos al Astrei: "Urmează falimentul la Astra, vă veţi convinge în curând!".

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close