Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Iancu, despre şeful FRF: Sandu e dezinformat, prost sau dobitoc

Marian Iancu, despre şeful FRF: Sandu e dezinformat, prost sau dobitoc

Marian Iancu, despre şeful FRF: Sandu e dezinformat, prost sau dobitoc
02 Mar 2009   •   19:59

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a declarat recent că FC Timişoara nu a respectat procedurile în litigiul cu Claudio Zambon pentru palmares şi culorile oficiale, în care FIFA a sancţionat cu 6 puncte gruparea alb-violetă. ?Timişoara a depus apel la FIFA, dar şi la TAS, dar le-a fost respins pe motiv că a fost tardiv şi netaxat?, a spus Mircea Sandu.
Într-o intervenţie la GSpTV, Marian Iancu, patronul FC Timişoara, a declarat că şeful FRF este ?prost sau dobitoc?, dacă afirmă că bănăţenii nu au respectat procedura. ?Sandu e prost informat, dezinformat, prost sau dobitoc. Conform regulamentelor FIFA şi UEFA pe cale de atac împotriva unor dispoziţii poţi alege Comisia FIFA sau TAS, iar noi am ales să ne adresăm celei de-a doua instituţii?, a spus Iancu.
Conform acestuia, Timişoara a informat FIFA despre modul în care va acţiona. ?Îi transmit lui Sandu că FIFA a pierdut în faţa noastră pentru că TAS şi-a stabilit competenţa în acest caz şi a alcătuit deja un complet de judecată. Preşedintele FRF e rău-intenţionat, nu aveţi idee cât încearcă FRF să ne ?ajute?. Ne incriminează pe noi şi se află într-o mare eroare. Cei de la FIFA au crezut că noi am făcut doar un apel, dar eu nu voi renunţa?, a completat Marian Iancu.
De partea cealaltă, Mircea Sandu a declarat că vrea ca FC Timişoara să îşi primească punctele înapoi şi a oferit un motiv cel puţin bizar pentru această dorinţă. ?Fosta mea soţie este de acolo?, a spus ?Naşul?.

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara Mircea Sandu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close