Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Iancu: Dinamo va lua titlul

Marian Iancu: Dinamo va lua titlul

Marian Iancu: Dinamo va lua titlul
Sursa foto: marian iancu gabi balint
12 Apr 2009   •   18:32

Marian Iancu s-a arătat bucuros că şi provincia are un cuvânt de spus în campionat, deşi liderul Dinamo continuă tradiţia granzilor din capitală, şi nu prea poate fi oprită din lupta pentru titlu.

"Este bine că polii de putere ai Ligii I s-au mutat de acum în aşa-zisele oraşe din provincie. Parcursul nostru de acum a fost pregătit încă din iarnă, când am evoluat în compania unor echipe din Liga Campionilor.
Tot ce avem noi de făcut este să înscriem din fiecare ocazie pe care o avem. Consider, în schimb, că avem şansa porcului la tăiere în faţa lui Dinamo. Ei sunt favoriţi, pentru că au experienţă şi continuitate. Nu aveau nevoie de ajutorul arbitrului aseară, puteau învinge Vasluiul şi cu propriile forţe", a spus Iancu la Sport.ro
Referitor de proprii jucători după victoria cu oletenii, patronul de pe Bega declara: "Am glumit un pic, ca să destind atmosfera, le-am spus că am văzut nişte bătrânei care şi-au târât agale oasele. Serios vorbind, trebuie să se odihnească, intrăm într-o altă săptămână a Patimilor. I-am felicitat că au făcut publicul să spună că este mândru de ei, dar este o responsabilitate mai mare. Acum nu trebuie să dezamăgească publicul"

El a recunoscut că forma bună prin care trece Timişoara este şi rodul muncii fostului tehnician, Duşan Uhrin: "Actuala Timişoara este Uhrin şi Balint. Mă bucur că ultimul este inteligent, nu a făcut mari schimbări. După un început şchiopătând, acum suntem în ghete".

Oficialul bănăţean şi-a confirmat încă o dată interesul pentru 3 fotbalişti din Liga I: "Aşa cum m-a interesat Goga şi l-am luat, m-a interesat Curtean şi l-am achiziţionat, mă interesează Bourceanu, Szekely şi Alex Piţurcă. Ultimul a ajuns la o maturitate sportivă şi cred că în cel mai scurt timp se va impune şi la echipa naţională".

Echipa antrenată de Gabi Balint, FC Timişoara, a trecut, sâmbătă, pe teren propriu, de Universitatea Craiova, scor 1-0, rezultat în urma căruia a urcat pe locul doi, la 3 puncte în spatele liderului Dinamo. Gruparea bănăţeană aşteaptă decizia TAS, care i-ar putea aduce înapoi cele şase puncte cu care a fost penalizată în urma scandalului legat de palmares şi culori.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close