Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Iancu şi-a dat demisia de la FC Timişoara, exasperat de relaţia cu autorităţile

Marian Iancu şi-a dat demisia de la FC Timişoara, exasperat de relaţia cu autorităţile

Marian Iancu şi-a dat demisia de la FC Timişoara, exasperat de relaţia cu autorităţile
Sursa foto: marian iancu
04 Ian 2010   •   18:49

Marian Iancu a renunţat, luni, la funcţia de director general al clubului FC Timişoara, şi va rămâne doar cu cea de preşedinte al Comitetului de Administraţie. Relaţia precară cu autorităţile locale şi judeţene este motivul deciziei lui Iancu. Vechile atribuţii ale lui Iancu îi vor reveni lui Gheorghe Chivorchian, acesta urmând să se ocupe de relaţia cu Consiliul Local şi cu cel Judeţean.
Fostul director general de pe Bega s-a pronunţat, zilele trecut, în termeni foarte duri în privinţa relaţiei cu Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, care nu şi-ar fi respectat angajamentele de a finanţa echipa.
"Chivorchian o să fie director general. Eu voi rămâne preşedinte în Consiliul de Administraţie ca reprezentant al celor care investesc, nu o să mai conduc administrativ, doar o să supervizez şi o să analizez în CA. De relaţia cu Consiliul Local şi Consiliul Judeţean se va ocupa exclusiv Chivorchian, eu nu mai vreau să am nici un fel de contact cu cele două entităţi. Consider că este un eşec al meu personal în relaţia cu ei. Sunt mai orgolios şi nu accept să fiu călcat în picioare de nimeni", a declarat Marian Iancu pentru gsp.ro.
"Avem cel mai scump lot din Liga 1"
Marian Iancu este încrezător, încă, în proiectul pe care l-a început la Timişoara, unde spune că s-au investit mai mult de 35 de milioane de euro începând cu 2005. Lotul timişorean este, în acest moment, cel mai valoros din campionatul intern, consideră preşedintele CA al FC Timişoara.
"Noi am investit peste 35 de milioane de euro de când am venit la Timişoara ca să putem consolida clubul şi să putem ajunge să acceptam acum aceste criterii de performanţă pe care le avem în contractele cu CL şi CJ. Am ajuns să avem lotul cel mai scump din Liga I şi vom mai investi ca să avem lotul şi logistica necesară să putem face performanţă. Referitor la acei bani de la autoritati, ei ne ajută doar să acoperim costurile de funcţionare ala clubului. Să fie clar că clubul nu trăieşte de pe urma banilor care vin de la autorităţi", a încheiat Iancu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Iancu FC Timisoara
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close