Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marian Pană, manager general la "U" Cluj. "Şepcile Roşii" îi aduc pe Adrian Cristea şi Boştină

Marian Pană, manager general la "U" Cluj. "Şepcile Roşii" îi aduc pe Adrian Cristea şi Boştină

Marian Pană, manager general la "U" Cluj. "Şepcile Roşii" îi aduc pe Adrian Cristea şi Boştină
16 Iun 2010   •   22:10

Marian Pană va face echipă cu Cristian Dulca la Universitatea Cluj în sezonul viitor în Liga I. Nou-promovata, patronată de fostul acţionar dinamovist Florian Walter, intenţionează de asemenea să îi aducă pe jucătorii Adrian Cristea şi Gabriel Boştină, în dizgraţie în Ştefan cel Mare.
Dacă Dulca va fi antrenorul echipei, Marian Pană va fi la gruparea clujeană manager general, semnând un contract pe un an.
"Am adus un băiat din acelaşi aluat ca şi Cristi Dulca. E un om muncitor, dornic de performanţă. I-am lăsat pe cei doi să vorbească vreo două zile, să se sfătuiască, să pună lucrurile cap la cap, iar azi-dimineaţă au venit la mine şi mi-au spus că sunt pregătiţi să se apuce de treabă. Eu am mare încredere în ei", declarat Florian Walter pentru Mediafax.
Patronul clujenilor este optimist că echipa va primi şi întăriri importante de la Dinamo, printre care mijlocaşul Adrian Cristea.
"Cristea vrea să vină aici, ne cunoaştem de multă vreme. Are nevoie doar de o nouă provocare. Eu îl înţeleg. E de şase ani la Dinamo, s-a plafonat. Acum cred că va exploda aici, la Universitatea. Boştină e 99,99% la Cluj.", a precizat Walter.
Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close