Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marica îl critică pe Mutu: "Adrian nu are nicio scuză că a greşit"

Marica îl critică pe Mutu: "Adrian nu are nicio scuză că a greşit"

Marica îl critică pe Mutu: "Adrian nu are nicio scuză că a greşit"
Sursa foto: ciprian marica
02 Feb 2010   •   12:35

Ciprian Marica consideră că prietenul şi colegul lui de la naţională, Adrian Mutu, este singurul vinovat pentru scandalul de doping cu sibutramină care i-ar putea aduce o suspendare de lungă durată. "Briliantul" trebuia, crede Mutu, să anunţe stafful medical al Fiorentinei înainte să ia orice pastilă. Acum, Marica este de părere că lui Mutu va avea destule probleme să îşi explice greşelile.
?Mutu a făcut o mare greşeală. E singurul lucru care i se poate pune în cârcă. Pentru asta, nu are scuză!?, a declarat Marica pentru evz.

O părere mai dură are directorul sportiv al grupării toscane, Pantaleo Corvino, care îl acuză pe atacantul român că s-a purtat copilăreşte.
?Nu a fost sfătuit de nimeni. A făcut o prostie. Este un copil de 31 de ani. Adrian nu vrea să recunoască, dar aşa este. Nu-şi dă seama că are 31 de ani şi că trebuie să se gândească asupra anumitor lucruri. Să fie mai atent! Nu ar fi trebuit să alunece pe aceste coji de banane. Este un campion şi îşi revenise. Mutu are 31 de ani şi ştie că, atunci când ia un comprimat, trebuie să anunţe clubul?, l-a acuzat Corvino pe "Briliant".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ciprian Marica Adrian Mutu fiorentina
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close