Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Alexe îşi cere umil scuze şi este reprimit în lotul lui Dinamo

Marius Alexe îşi cere umil scuze şi este reprimit în lotul lui Dinamo

Marius Alexe îşi cere umil scuze şi este reprimit în lotul lui Dinamo
Sursa foto: marius alexe
22 Apr 2010   •   19:22

Singurul jucător dintre infamii cinci rebeli căruia conducerea îi lăsase uşa deschisă spre prima echipă, Marius Alexe, a făcut ce aşteptau de la el oficialii echipei. Şi-a cerut scuze pentru felul în care s-a lăsat influenţat de Ioan Becali şi Florin Bratu şi a spus că va accepta orice pedeapsă din partea clubului. Alexe speră că suporterii îi vor ierta gentul, dar a menţionat că nu cere clemenţă din partea conducerii.
"În ceea ce mă priveşte, în ultima perioadă am trecut printr-o stare de nervozitate, de tensiune peste măsură. Am evoluat destul de bine, însă rezultatele nu au apărut. A venit şi eliminarea din Cupa României... Nu am fost antrenat pentru aceste insatisfacţii, dar am fost antrenat într-o situaţie regretabilă. Sper că suporterii să-mi acorde înţelegerea necesară pentru a trece peste acest moment. Sunt din 2000 la Dinamo. Prin muncă am urcat, treaptă cu treaptă, toate etapele carierei mele! Am evaluat foarte bine în ultimele zile această situaţie. Nu cer clemenţă clubului! Sunt convins că măsură luată de Dinamo va fi regulamentară. Şi mi-o asum", a declarat Marius Alexe pentru site-ul oficial al clubului, fcdinamo.ro.
Marius Alexe este unul dintre cei cinci jucători care, după returul semifinalei Cupei României cu CFR Cluj, au părăsit cantonamentul echipei şi au plecat la Bucureşti, alăturându-se protestului început de Florin Bratu cu privire la ieşirile nocturne ale lui Ousmane N'Doye, Zie Diabate şi Djakaridja Kone. Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştină şi Marius Alexe au fost cei cinci jucători cu probleme, dintre care primii patru au fost puşi pe lista de transferuri şi urmează să fie amendaţi dur. Alexe, însă, a fost reprimit la antrenamentele primei echipei şi pare că şi-a salvat locul la Dinamo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I Dinamo Stefan cel Mare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close