Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Lăcătuş, exilat în tribună pentru meciul disputat de Steaua la Braşov

Marius Lăcătuş, exilat în tribună pentru meciul disputat de Steaua la Braşov

Marius Lăcătuş, exilat în tribună pentru meciul disputat de Steaua la Braşov
Sursa foto: Marius Lacatus
04 Mar 2009   •   19:34

După ce că fanii Stelei nu vor fi prezenţi sub Tâmpa la meciul din acest weekend şi partida nici nu va fi televizată, steliştii tot nu scapă de belele. Tehnicianul Marius Lăcătuş a fost trimis în tribună pentru un meci de Comisia de Disciplină a FRF, după ce "Fiara" a fost surprinsă de camerele de televiziune înjurându-l pe arbitrul Haţegan la meciul de vinerea trecută, cu FC Vaslui.
În suspendarea lui Lăcătuş a contat decisiv şi faptul că arbitrul Ovidiu Haţegan a notat în carnetul său cuvintele injurioase pe care i le-a adresat Lăcătuş. Steaua va trebui, în weekend, doar sub ochii antrenorului aflat în tribune, după ce ultraşii stelişti şi stectatorii nu se vor uita la meciul cu FC Braşov.
"Comisia l-a suspendat pe Marius Lăcătuş pentru o etapă şi l-a amendat cu 3.200 de lei. Este decizia minimă prevăzută de regulament. Din păcate, tot ce s-a întâmplat după meci a fost trecut în raportul de arbitraj şi s-a judecat pe baza acestuia, dar Comisia i-a acordat circumstanţe atenuante pentru comportamentul său de-a lungul campionatului. Cazul preşedintelui Valeriu Argăseală a fost amânat pentru săptămâna viitoare", a declarat avocatul clubului din Ghencea, Cătălin Ciubotă, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus FC Steaua FC Brasov
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close