Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Marius Lăcătuş: "Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, e jenant!"

Marius Lăcătuş: "Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, e jenant!"

Marius Lăcătuş: "Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, e jenant!"
Sursa foto: marius lacatus
24 Mar 2009   •   17:25

Tehnicianul stelist, Marius Lăcătuş, nu este deloc mândru de poziţia pe care o ocupă echipa sa în clasamentul Ligii 1. Steaua este la nouă puncte de liderul Dinamo şi ocupă un incredibil loc 8 în clasament, cel mai slab de mulţi ani încoace. "Fiara" nu îşi face griji, însă, deşi punctele trec cu rapiditate pe lângă echipa din Ghencea. Locul doi, care asigură calificarea în Liga Campionilor, este la doar cinci puncte de Steaua, iar acest lucru este liniştitor pentru Lăcătuş.
"Sunt încrezător că putem ajunge acolo sus. Sunt cinci puncte distanţă de locul 2 şi nouă de locul 1, încă sunt puncte care pot fi recuperate. Nu-mi vine să cred că am ajuns pe locul 8, poziţia e jenantă pentru Steaua, dar dacă stau şi mă uit că sunt la cinci puncte de locul 2 nu am de ce să intru în panică. E adevărat că lipsesc punctele, trec puncte pe lângă noi care ne-au adus în această situaţie, dar sunt convins că până la final vom reveni acolo unde ne este locul", a declarat tehnicianul Stelei pentru newsin.
Jocul din ultima vreme al echipei este cel care îi dă lui Lăcătuş speranţa că situaţia se va remedia cât de curând, ocaziile ratate fiind cel mai mare duşman al steliştilor în opinia antrenorului.
"Mi-a plăcut cum am jucat cu FC Argeş. Dacă jucăm bine, aşa cum a fost cazul în meciurile cu FC Vaslui, cu Politehnica Iaşi, unde am avut 5-6 ocazii şi nu am reuşit să ne impunem la o diferenţă mai mare, mai devreme sau mai târziu vor veni şi rezultatele. Se poate întâmpla să joci bine şi să nu câştigi, dar acest lucru nu poate dura la infinit. Suntem pe drumul bun".
Lăcătuş nu a părut supărat pe portarul columbian Zapata, care a gafat decisiv în ultima etapă, la Piteşti, unde Steaua a pierdut două puncte în ultimul minut.
"Credeţi că noi stăm aici degeaba? Am vorbit cu Zapata şi l-am încurajat. Toţi jucătorii au încrederea şi suportul moral din partea staffului tehnic şi a conducerii. Că unul greşeşte azi, că unul ar putea greşi mâine, sigur că vom fi alături de ei şi-i vom sprijini în continuare. Nici un jucător de la Steaua nu va fi lăsat deoparte pentru o greşeală", l-a asigurat Lăcătuş pe Zapata, portarul care a costat-o pe Steaua numeroase puncte în acest sezon, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marius Lacatus Liga I FC Steaua FC Arges
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close