Antena 3 Sport Fotbal intern Marius Niculae, omul bun în atac şi în poartă, va fi căpitanul lui Dinamo în locul lui Lobonţ

Marius Niculae, omul bun în atac şi în poartă, va fi căpitanul lui Dinamo în locul lui Lobonţ

23 Apr 2009   •   23:54
Marius Niculae, omul bun în atac şi în poartă, va fi căpitanul lui Dinamo în locul lui Lobonţ
Sursa foto: marius niculae

Dinamoviştii nu au rămas fără căpitan după accidentarea oribilă a portarului Bogdan Lobonţ. Banderola, purtată până acum de portarul echipei naţionale, va trece pe braţul atacantului Marius Niculae, cel care a înscris trei goluri şi a apărat poarta "câinilor" zece minute în ultimul meci de campionat. Cel supranumit "Săgeată" a obţinut dreptul de a-şi conduce echipa şi din cauza accidentării colegului său, Gabi Tamaş, care ar fi putut la fel de bine să fie căpitan.
Revenit în vara anului trecut la Dinamo, Marius Niculae a reuşit să se facă imediat plăcut printre jucătorii din lotul actual al "câinilor". Şi-a apărat colegii în faţa conducerii, s-a integrat bine în grup şi, mai mult, a început să marcheze pe bandă rulantă de când a început returul campionatului, reuşit până acum şapte goluri în al doilea act al acestui sezon de Liga 1. Dăruirea pe care a arătat-o şi la ultimul meci, când s-a oferit să apere poarta lui Dinamo după ce Lobonţ a ieşit accidentat, l-a convins pe tehnicianul Mircea Rednic că îi poate acorda responsabilităţi importante. Drept urmare, "Săgeată" va fi căpitan la meciul de pe malul Mării Negre cu Farul Constanţa.
"Marius Niculae va fi căpitan în locul lui Lobonţ. Lobby e cel mai bun portar din România, poate din Europa. Tamaş are o uşoară accidentare la gleznă şi am decis să nu riscăm, pentru că avem meciuri foarte grele şi prefer ca jucătorii să fie sută la sută apţi", a declarat Rednic pentru GspTV.
Antena3.ro

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close